Drømmer Brad stadig om Jennifer?
Drømmer Brad stadig om Jennifer?

Brad Pitt savner Jennifer

Er godten ikke helt lykkelig med Angelina?

9. februar 2009 af Andrea Boesgaard

Det gik så hurtigt, dengang Brad Pitt og Jennifer Aniston blev skilt. Det ene øjeblik var de Hollywoods cool'este par - det næste øjeblik var Brad sammen med Angelina Jolie og havde et halvt dusin børn med hende. Og nu tyder noget på, at det åbenbart også gik lidt vel stærkt for Brad... I hvert fald knager forholdet til Angelina lidt, og ind i mellem forfalder Brad til at savne de gode gamle dage sammen med Jennifer.


Brads venner er så småt begyndt at mistænke Brad for stadig at have følelser for eks'en:


- Den måde, Brad taler om Jennifer på, er nok til at få hans gå i byen-venner til at tænke, at måske - efter al denne tid - ville han ønske, at han ikke var gået fra hende, siger en sladdervoren kilde tæt på godten.

- Jeg vil vædde med, at han lyster efter hende, nu hvor hun fylder 40. Hun er mere sexet end nogensinde før. Han var helt sikkert mere end en smule jaloux, da hun fandt sammen med John Mayer igen. Man får fornemmelsen af, at Brad ved, at han altid kunne være sig selv, når han var sammen med Jennifer.


Brad og Jennifer var gift i 5 år, indtil de gik fra hinanden i 2005, da han og Angelina Jolie faldt for hinanden under optagelserne til Mr. Og Mrs. Smith. Jennifer Aniston er pt. kæreste med musikeren John Mayer.

Du vil (garanteret) også kunne lide