Colin Farrell med sin Golden Globe-pris
Colin Farrell med sin Golden Globe-pris

Colin Farrell dater eks-kæresten

Godten er åbenbart gået tilbage til Salma Hayek

28. januar 2009 af Mette Andrea Boesgaard

Hvis du er vild med skønne Colin Farrell (og hvem er ikke det?) er dagen idag en sorgens dag - rygtet vil nemlig vide, at Colin ikke længere er single. Han har fået en kæreste, og ikke en hvilken som helst en af slagsen: Stjerne har nemlig fundet sammen med sin smukke kollega, Salma Hayek. For anden gang.

Da de to mødte op til Golden Globes-prisoverrækkelserne forleden, kyssede Colin og Salma helt åbenlyst hinanden - og det var ikke bare et venskabelig kys, beretter sladdervorne kilder:

- Han holdt hendes ansigt og kyssede hende flere gange. Det var meget intimt, det var ikke som om, de bare var venner.

Parret datede også kortvarigt i 2004, efter de mødtes under indspilningerne af filmen Ask the Dust. Dengang var Salma efter sigende helt pjattet med Colin, men han havde ry som kvindebedårer og ballademager, og så var han lidt for glad for stoffer. Så romancen gik, til Salmas store fortrydelse, i stykker:

- Colin var forelsket i hende, men han havde for travlt med sprut og stoffer til at være en god kæreste for hende. Nu, hvor han er ædru, er deres chancer meget bedre, siger en anonym kilde tæt på parret.

Salma har i de mellemliggende år fået den 16 måneder gamle datter Valentina med eks-kæresten Francois-Henri Pinault; Colin har sønnen James på 5 med modellen Kim Bordenave.

Du vil (garanteret) også kunne lide