George Clooney
George Clooney

George er verdens mest sexede mand

Hr. Clooney vinder People magazines titel for anden gang

16. november 2006

Så har det amerikanske sladderblad People Magazine endnu engang kåret årets absolut største lækkermåse, og vinderen i år blev skønne George Clooney. Det er anden gang, godten vinder den titel - og dermed har han scoret den eftertragtede titel lige så mange gange som vennen og über-hottien Brad Pitt.

- Det bliver hårdt for Brad, eftersom han har været Den Mest Sexede Mand to gange, var da også Georges kommentar til hans nyvundne titel.

- Han elskede det svøbe. Jeg plejede at kalde ham "Den Mest Sexede Mand" og han svarede "To gange". Nu er det blevet taget fra ham. Vi plejede også at kalde ham "Two Time" (to gange - betyder også at snyde). Så Brad bliver sikkert rystet.

I interviewet i forbindelse med titlen fortæller George også, at han ikke har ændret mening om, at han ikke vil giftes og have børn - meeen han vil ikke udelukke, at et giftermål kunne komme. Hvis du skal gøre dig håb om at blive Georges tilkommende, kan afslørede han også, at din vigtigste kvalitet skal være en solid form for humor.

Brad Pitt blev i øvrigt nummer 15 på listen.

Du vil (garanteret) også kunne lide