Har du angst? Sådan tackler du det bedst i dit parforhold

Hjælp din kæreste med at hjælpe dig – der er intet, han hellere vil!

5. november 2016 af Amanda Vejle

På vores forum Hvad synes? kan du spørge mænd om alt mellem himmel og jord. Det har en af vores læsere gjort, fordi hun for nyligt har fået konstateret angst – og hendes kæreste tackler det ikke, som hun havde håbet på. 

Hej! Jeg har en rigtig sød kæreste, vi har været sammen i en måned. Problemet er at jeg for nyligt har fået konstateret angst i ret slem grad. Min angst begrænser mig meget, idet at jeg næsten ikke kan begive mig på offentlige steder og ikke spise foran andre. Han ved godt at jeg har angst og vi har snakket lidt om det. Jeg har på det sidste måtte aflyse en del af vore aftaler grundet angstanfald. Jeg kan mærke det går ham lidt på, men jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige til ham?
- kvinde, 19

Vores læser er altså på jagt efter nogle gode input fra mændene derude omkring, hvordan hun skal italesætte sin angst over sin kæreste. Læs deres råd til hende i tråden her.


Har du et spørgsmål?

Har du selv et spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så skriv til mændene på hvadsynes.woman.dk. Her kan du også kommentere på deres svar samt læse andre kvinders spørgsmål.

Du vil (garanteret) også kunne lide