I morgen går jagten ind på de lækreste mænd i Aarhus

Så er der endnu en grund til smile, hvis du er aarhusianer

18. oktober 2016 af Rie Louise Kirkebjerg

I morgen er der endnu en undskyldning for at smutte gennem de aarhusianske gader, for der vil sandsynligvis vrimle med lækre mænd. Magasin indtager nemlig Aarhus på jagt efter byens mest stilfulde mand.

Det sker sammen med den anerkendte streetstyle-fotograf Victor Jones, som har et særligt øje for at spotte velklædte herrer, som stilmæssigt ikke er bange for at stikke lidt ud fra mængden. Det hele sker i forbindelse med åbningen af det nye Design Lab, som byder på mærker som Han Kjøbenhavn, Acne og Adidas. 

Stilfulde mænd i det århusianske gadebillede

Aarhus er kendt som smilets by, men efterhånden har den jyske storby i lige så høj grad markeret sig på landkortet, hvad angår design, mode og urbane trends. Hos Magasin i Aarhus kan man særligt mærke den stigende interesse for nye designere, ligesom efterspørgslen på de store designernavne har fået nyt liv. Og det er ikke kun kvinderne, der har smag for design og mode – også mændene fylder det århusianske gadebillede med trends og stil.

”Vi mærker en kæmpe stigning i forhold til mændenes interesse for designervarer, mode og nye trends. Hvor det tidligere måske i højere grad har været kvinderne, der har siddet på mode-monopolet i Aarhus, ser vi stilsikre mænd i friske sneaks eller skarpe designerjakkesæt,” siger Suzan Papuga, som er Store Manager i Magasin Aarhus.

Derfor er Strøget i Aarhus det perfekte sted at klare shoppingturen i morgen, for her kan du både kigge på velklædte mænd og selvfølgelig også svinge med dankortet. Måske du både smutter hjem med en date og et musthave til efteråret?

Magasin går på gaderne i Aarhus onsdag 19. oktober klokken 14-18 for at finde den bedste mandlige streetstyle. Vinderen kåres fredag 28. oktober, hvor Magasin inviterer til fredagsbar – og hvem ved, måske er det din kæreste eller ven, der løber med titlen?

Du vil (garanteret) også kunne lide