Jake er pjattet med søde Reese
Jake er pjattet med søde Reese

Jake Gyllenhaal vil fri til kæresten

Stjernen er set shoppe efter forlovelsesring til Reese Witherspoon.

23. februar 2009 af Mette Andrea Boesgaard

Så er skal skønne Jake Gyllenhaal åbenbart snart være brudgom! Vedvarende rygter vil i hvert fald vide, at godten pønser på at fri til sin kæreste gennem 2 år, den dejlige Reese Witherspoon. Og han er åbenbart nået så langt i planlægningen, at han har valgt ringen til frieriet - stjernen blev i hvert spottet i en smykkebutik i New York i sidste uge.

- Jake brugte det meste af sin tid i det rum, hvor de har ringene. Han så virkelig alvorlig ud og tog sig god tid, sladrer en anonym kilde.

Og Jake har åbenbart i sinde at sætte den perfekte ramme om frieriet; han planlægger nemlig at tage kæresten med på en romantisk ferie til Egypten. Rejsearrangøren bekræfter, at han har skruet en tur for Reese og kæresten sammen, og den tur består af sightseeing og ophold på de bedste hoteller.

Jake og Reese har været nære venner siden de mødtes under optagelserne til filmen Rendition i 2007. Dengang var Reese stadig gift med Ryan Philippe - som hun også har to børn med - men efter skilsmissen blev officiel i oktober 2007, er hendes forhold til Jake også blevet bekræftet.

Det er iøvrigt ikke første gang, Jake frier til Reese - han bad hende allerede blive sin hustru under en ferie i Rom sidste år. Der svarede Reese efter sigende "ikke endnu". Mon hun er klar nu?

Du vil (garanteret) også kunne lide