“Jeg synes det er pinligt at være jomfru i min alder”

Står du i samme situation? Læs mændenes (søde) råd

23. oktober 2016 af Amanda Vejle

På vores forum Hvad synes? kan du spørge mænd om alt mellem himmel og jord. Det har en af vores læsere gjort, fordi hun er jomfru og i den forbindelse går med en masse tanker, som hun gerne vil have mændenes råd til at tackle.

Hvad tænker I om piger som aldrig har haft sex?
Jeg er 19 år gammel, og er desværre stadig jomfru, hvilket jeg tænker rigtig meget over. Jeg har ikke lyst til at tage med en fremmed hjem efter byen, men er på den anden side også snart ved, at være træt af at vente på at finde en sød fyr, som kan li' mig.
Jeg synes det er pinligt stadig at være jomfru i min alder, og jeg tænker også meget over, at det vil blive akavet en dag, at skulle fortælle en fyr at jeg aldrig har haft sex – og hvad han vil tænke om det.

- kvinde, 19

Det fylder altså meget i tankerne hos vores læser, at hun som 19-årig endnu ikke har haft sex, men mændene kan berolige hende med, at det ikke er noget, der fylder hos dem. Læs deres svar til hende her.  

Har du et spørgsmål?

Har du selv et spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så skriv til mændene på hvadsynes.woman.dk. Her kan du også kommentere på deres svar samt læse andre kvinders spørgsmål.

Du vil (garanteret) også kunne lide