© iStock

"Jeg tænder helt vildt på at dele og bytte nøgenbilleder af min eks"

Deler din (eks)kæreste mon også dine nøgenbilleder?

6. september 2016 af Amanda Vejle

"Hvorfor er der så mange mænd som vælger at dele nøgenbilleder ud af kvinder som personligt sendte dem til vedkommende? Hvad får han ud af det? Kunne du selv finde på at dele en ekskærstes nøgenbillede?"
- _Saltator_, 20

Det er eftermiddag, du er lige kommet hjem, og din kæreste arbejder sent i dag. I har aftalt, at I skal hygge jer med et glas vin og en god film, når han kommer hjem – men du vil gerne gøre lidt ekstra for ham. I intet andet end en lille blonde sag, tager du et par frække billeder (som du ved gør ham ellevild) og sender dem afsted, så han ved, hvad han har at se frem til derhjemme. Det er en sød lille ting at gøre, og vi ved jo, at mændene elsker det. Men hvad sker der egentligt med billederne efterfølgende? Vi regner med, at ingen kommer til at se billederne. Men kan vi vide os sikre på det? Hør hvad mændene har svaret, da en kvindelig læser spørger "Hvad synes?", hvad der får mændene til, at dele nøgenbilleder af deres kærester og ekskærester. 

Har du et spørgsmål?

Brænder du inde med dit eget spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så spørg mændene på hvadsynes.woman.dk. Her kan du også kommentere på mændenes svar samt læse andre kvinders spørgsmål. 

Du vil (garanteret) også kunne lide