Kære mænd, her er (endnu) en grund til, I skal gifte jer med intelligente kvinder

Udsigten til et længere liv bliver i hvert fald større

7. oktober 2016 af Diana Bjerregaard Kristensen / Magasinet Liv

En ny undersøgelse viser nu, at kvinders hjerner er endnu mere finurlige og ikke mindst fantastiske, end vi regnede med.

Vi kvinder har gang på gang bevist, at vi er seje til at multitaske, hvor vi både formår at styre vores egen karriere og samtidig kan få familielivet til at gå op i en højere enhed, men kvinders hjerner er faktisk også helbredende og kan have betydning for vores partners forventede levetid. 

Videnskaben har talt

Forskere har fastslået, at mænd, der gifter sig med intelligente kvinder, både lever længere, er gladere og sjældnere lider af sygdomme som Alzheirmers eller demens.

Intellektuelle spil kan forebygge disse sygdomme, fordi de skaber stimulering til hjernen, og det er derfor en logisk antagelse, at hvis du har en partner, der konstant stimulerer din hjerne, kan det have en positiv effekt på din kognitive evner.

Find en intelligent kvinde

Lawrence Whalley, professor i mental sundhed på College of Medicin and Life Sciences, udtaler: "Det, en mand skal gøre, hvis han gerne vil leve længere, er at gifte sig med en intelligent kvinde. Der er ikke nogen bedre buffer (til demens) end intelligens."

Det kan man vist kalde en god nyhed til mænd (og kvinder) verden over. Hvis du tænder på intelligente kvinder, kan det faktisk være, at du er det man kalder for sapioseksuel! Vidste du det? 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Kilde: iheartintelligence

Du vil (garanteret) også kunne lide