Kate Moss er jaloux på kæresten

Hun bryder sig ikke om, at han har en beholder med eks'ens blod!

18. november 2008 af Mette Andrea Boesgaard

Selvom man er en af verdens smukkeste og mest velklædte kvinder, kan man sagtens være jaloux. Det er Kate Moss i hvert fald blevet, efter hun har opdaget, at hendes kæreste - The Kills guitaristen Jamie Hince - gemmer en lille beholder med eks-kærestens blod! Ekskæresten er iøvrigt den danske Raveonettes-forsanger Sharin Foo, som Jamie datede i 2004.

- Jamie har altid været meget romantisk - når han falder for nogen, er han helt opslugt af hende. Jamie og Sharin bar hinandens blod i små beholdere rundt om halsen, og de udvekslede romantiske breve, når de var på turne. Jamie har beholdt det hele, siger en sladdervoren kilde tæt på parret.

- Han kunne aldrig få sig selv til at smide dem væk. Men nu har Kate fundet dem, da hun ryddede op på loftet. Hun har krævet at få at vide, hvorfor Jamie har alle disse minder fra tidligere forhold.

Kate - som blev genforenet med Jamie sidste måned efter et kortvarigt brud - er efter sigende så sur over sin opdagelse, fordi hun altid har været lidt jaloux på Sharin. Hun kæmper med at acceptere, at Sharin har betydet så meget for Jamie på et tidspunkt.

Parret er taget på weekend til Kates luksuslandsted for at diskutere deres fremtid.

Læs mere:
Sådan slipper du af med din jalousi

Sådan tackler du hans jalousi

Du vil (garanteret) også kunne lide