Kvinder og mænd vil (åbenbart) IKKE kysses på samme måde

Det skaber selvfølgelig lidt udfordringer

22. august 2016 af Rie Louise Kirkebjerg

Det er ingen hemmelighed at et kys, der gør os bløde i knæene, ofte tiltaler os mere end et sprittet alkoholkys, der smager halvt af øl og halvt af den hotdog, den søde mand i baren har fortæret på vej til byen. Nu er spørgsmålet bare, hvordan mændene mener, det perfekte kys er? 

Opskriften på det gode kys

En ny undersøgelse fra Match.dk nævner ikke, om mændene føler sig maskuline og som superhelte, hvis de på bedste Spider-Man-manér kysser dig, mens de hænger på hovedet, men dog viser undersøgelsen, at der er klare forskelle på, hvordan mænd og kvinder definerer gode og dårlige kys.

Mens vi kvinder synes, at mundvand er et klart turn off, bliver mændene skuffede, når deres læber kun får lov at møde vores blidt. 

Vi er dog enige med mændene i, at et godt kys kræver, at begge parter er passionerede og at kys, der smager af Rom og cola bare ikke er lækkert. 

Kys, som direkte adgangsbillet til soveværelset

Der er mange ting, vi ikke kan blive enige med mænd om – og en af tingene er, om et kys kan føre til sex. 32,3 procent af mændene mener, at et godt kys kan lede til sex, mens kun 18,8 procent af kvinderne er enige i dette.  

Vi kvinder er til gengæld ikke bange for at give vores maskuline modstykke gode råd, til hvordan de kysser bedre, og hele 63,3 procent af kvinder belærer mænd i at kysse godt. Det kan da ikke være for meget at forlange, at mænd skal kysse som en blanding af kærlige Leonardo DiCaprio i Titanic og frække Jamie Dornan i Fifty Shades of Grey. Vel?

Du vil (garanteret) også kunne lide