Løs hans dilemma: “Mine venner svigter mig, men de forventer stadig min støtte"

En af mændene er kommet i en super ærgerlig situation, og han har virkelig brug for din hjælp

29. februar 2016 af Maria Jensen

“Hey. Jeg sidder her i aften og tænker lidt over det hele. Jeg synes selv, jeg er god til at hjælpe mine venner, når de har nogle problemer, som de gerne vil snakke om. I aften har jeg brugt et par timer på at snakke med 2 forskellige personer om bl.a. kærester og sådan. Mit problem er bare lidt, at jeg egentlig også selv har lidt problemer, men der bliver aldrig spurgt ind til mig. Det er ikke for at være selvisk eller noget, men det er bare som om, at jo mere jeg fokuserer på at hjælpe dem, jo mere ked af det bliver jeg selv, og har ikke rigtig nogen at snakke med, for jeg kan heller ikke lide at belemre dem med det, med mindre at de selv virkelig insisterer på, at jeg fortæller dem, hvordan jeg har det. Men hvorfor i alverden får jeg det selv dårligere af at hjælpe dem? Forstår det ikke helt. Any suggestions?”

- Hmm, 30 år

Sidder du selv i en lignende situation, eller har du selv gode råd til, hvordan man kan fortælle sine venner, at man har brug for, at de spørger mere ind?

Så klik ind på hvadsynes og giv dit svar

Brænder du inde med et spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så spørg mændene på hvadsynes.woman.dk. Her kan du også kommentere på mændenes svar samt læse andre kvinders spørgsmål.

Du vil (garanteret) også kunne lide