Han kan bare ikke få sko nok, ham Mickey Rourke
Han kan bare ikke få sko nok, ham Mickey Rourke

Mickey Rourkes besynderlige baggage

Mickey Rourke rejste med 34 kilo sko i sin kuffert

16. februar 2009 af Julie Schrøder Kristensen

Den hårdkogte 56-årige Hollywood-stjerne, Mickey Rourke, forbløffede det meste af lufthavnen, da han forleden skulle med fly fra Heathrow i London til New York.
Stjernen, der havde billet til 1. klasse, blev nemlig bedt om at pakke sin baggage om. Og hvorfor? Jo, Rourke havde besluttet sig for at medbringe intet mindre end 34 kilo sko! Hans kuffert var altså 4 kilo tungere end den maksimalt må være i følge reglementet.

- Det var virkelig underligt at være vidne til, fortæller en ansat ved lufthavnen. Det var hundekoldt, og Mickey Rourke stod i et par blå slippers uden strømper på. Det mærkeligste var, at han havde kufferten fyldt med sko, der var mage til dem han havde på. Der var vel omkring 40 par i alt.

Micky Rourke var netop på vej hjem efter et kortere ophold i England, hvor han har modtaget BAFTA-prisen for bedste skuespiller for sit comeback i "The Wrestler".
Hvad de 40 par sko lavede i Rourkes kuffert melder historien desværre intet om, men vi her på Woman, opfordrer Hr. Rourke til at købe sine sko over nettet, så han i fremtiden ikke behøver at spilde tiden på at pakke sine kufferter om.

Se hvor lækker Mickey Rourke var i filmen 9½ uge!

" target="_blank">youtube.com/watch?v=7exc8b4nzOo

Du vil (garanteret) også kunne lide