Hey Orlando, vil du have en lapdance af mig?
Hey Orlando, vil du have en lapdance af mig?

Orlando får en lapdance

Heldigvis er den glade giver model-kæresten

6. februar 2009 af Andrea Boesgaard

Der er ikke noget at sige til, at hotte Orlando Bloom er glad for sin kæreste, modellen Miranda Kerr. Ikke alene er hun superlækker - da parret for nylig var i byen sammen, overraskede hun ham med en fræk lille lapdance midt i det hele!

- Orlando og Miranda drak og dansede hele tiden - Orlando slappede af i sin stol, mens Miranda stod foran ham og dansede mellem hans ben. Hun gav ham dybest set en lap dance, sladrer en anynom kilde, der oplevede parrets udskejelser på nærmeste hånd.


- De to så ud som om de var meget optagede af hinanden - de drak adskillige cocktails før de forlod stedet hånd i hånd klokken to om natten.

Er der noget at sige til, at rygtet vil vide, at Orlando friede til denne dejlige dame for et års tid siden? Og Miranda er åbenbart helt med på den - den australske topmodel afslørede i hvert fald for nylig, at hun gerne vil slå sig ned og have en økologisk familie:


- Min ideelle situation ville være at bo på en gård i et hus med solenergi, en hængekøje og en køkkenhave fuld af grønsager. Jeg har altid ønsket mig børn, så en dag med tiden vil det ske.


Ja ja, Orlando - så ved du, hvad fremtiden bringer!

Du vil (garanteret) også kunne lide