Sådan hjælper du ham, når han har det svært

“Jeg har prøvet alt, men han er overbevist om, at han er alene om det”

14. oktober 2016 af Amanda Vejle

Det er hårdt for os, når dem vi elsker, har det svært. Det oplever en læser lige nu på egen krop.

Derfor har hun brugt vores forum ‘Hvad synes?’ til at spørge andre mænd om deres holdning og gode råd til, hvordan hun tackler en svær situation:

"Jeg kunne virkelig godt bruge et mandligt synspunkt på dette.. Jeg er blevet rigtigt glad for en fyr, der er svært deprimeret. Vi har i dag haft vores første diskussion vedrørende hans helbred, og jeg skal træde meget varsomt, ift mine udtalelser. Problemet er, at jeg simpelthent har prøvet alt for at få ham på bedre tanker, men det er SÅ svært. Har bestemt ikke tænkt mig at give op på ham, for han fortæller, at jeg gør hans dage lidt nemmere... Jeg har lyttet og hjulpet så meget som jeg kan, men han er overbevist om, at han er ene og alene om at skulle fikse det, hvilket er fair nok. Men, hvis DU havde det dårligt, hvad ville I så foretrække jeres partner skulle gøre? Hvad ville virkelig bare påvirke jer det mindste, positivt? Bare et eller andet der kan hjælpe mig, for jeg kan simpelthent ikke bare blive siddende hjemme, og lade det gå over af sig selv. Vil gerne have ham på andre tanker, så vil også rigtigt gerne invitere ham ud, men det skal skille sig ud!"
- LJW, 18 

Der er en hårfin grænse mellem at presse på og hjælpe, men det kan være svært at overholde den grænse. Den håber, LJW at få mændenes hjælp til at finde. Se deres rigtigt fine svar i tråden lige her

Har du et spørgsmål?

Har du selv et spørgsmål, du gerne vil have mændenes svar på? Så spørg dem på hvadsynes.woman.dk. Her kan du også kommentere på mændenes svar samt læse andre kvinders spørgsmål.

Du vil (garanteret) også kunne lide