Sådan vil mænd gerne forkæles – du ved, hvis de helt selv kunne bestemme...

Fra krebinetter til fodboldbilletter over medlidenhed og massage. Hør, hvad der får mænd til at føle sig forkælet

24. november 2015 af Robin Lykke

Hyggefodbold med kæresten

“På grund af mit arbejde rejser jeg meget, og sidste forår var jeg væk i 14 dage. Undervejs havde jeg snakket med min kæreste, og vi havde aftalt at lave en rigtig hyggedag, hvor det bare skulle være os to, når jeg kom hjem. Lørdag landede jeg, og søndag formiddag spiste vi morgenmad sammen — og så havde min kæreste lige en super overraskelse i ærmet: to billetter til FCK mod Brøndby. Jeg er stor fan af FCK, så det var helt suverænt, at vi kunne kombinere dagen med en tur i Parken. Og det var faktisk fedt at være derinde sammen med hende.”

Ali, 31 år

Hun forkælede mine tømmermænd

“Når jeg tænker tilbage på tiden med min ekskæreste, er der et særligt øjeblik, hvor jeg følte mig forkælet af hende. Hun var rigtig god til at diske op med morgenmad på sengen dagen efter en bytur. Men det var ikke hvilken som helst morgenmad, hun serverede. Næh, det var en rigtig beskidt en af slagsen med æg, bacon, pølser og hele molevitten. Tømmermændene forsvandt lynhurtigt, når jeg vågnede til duften af bacon og en dejlig, omsorgsfuld kvinde. Det var tider...”

Simon, 22 år

Læs også: Afsløring: Sådan flirter han med dig i byen

Sport på ferien

“Tennis har været en stor del af mit liv, siden jeg var lille, og en af mine store drømme har været at komme til Wimbledon og se de helt store navne spille. Og en morgen overraskede min kæreste mig med morgenmad på sengen — og en tur til London for at se ... lige præcis Wimbledon-turneringen. Superfedt! Og ja, vi havde en rigtig god tur med noget for os begge. Vi så en masse tennis og fik brugt lidt penge på shopping.”

Max, 29 år

Uselvisk sex

“Normalt er jeg typen, der gør meget ud af at tilfredsstille min kæreste i sengen. Alligevel er det helt fantastisk, når hun gør ekstra meget ud af at behage mig — også når hun ikke selv får så meget ud af det. Det sker en gang imellem, og det gjorde det her for et par uger siden. Vi sad og så film i sofaen, men pludselig begyndte hun at tage på mig og kysse mig, og så fik jeg ellers et supergodt blowjob midt i den vildeste skydescene i Pulp Fiction. Når hun finder på sådan noget, føler jeg mig for alvor forkælet. Og fordi jeg ved, hvor glad det gør mig, så jeg gør det også den anden vej.”

Jimmy, 24 år

Læs også: Mænd afslører: “Det søger vi i en kæreste”

Går helt ned, når jeg er syg

“Jeg indrømmer gerne, at jeg er lidt af en pivskid, når jeg er syg. Så skal der ikke meget til at slå mig ud, og så ligger jeg under dynen og synes, det er vildt synd for mig. Det kan være, hvis mælken er blevet sur, eller hvis de ikke sender en ordentlig film i fjernsynet. Men så er det dejligt at have en sød kæreste, der gider høre på mit brok og pleje mig. I den situation er der ikke noget bedre end at få serveret te og ristet toastbrød af en, der kan give mig den medlidenhed, jeg synes, jeg har brug for lige på det tidspunkt. Også selv om jeg måske er en anelse overpylret. Men hey: Jeg er altså ikke den eneste mand på jorden, der opfører sig sådan, vel?”

Jakob, 30 år 

Skattejagt

“Sidst, jeg havde fødselsdag, kom jeg hjem til en tom lejlighed — min kæreste var på arbejde. Alligevel var det godt at komme hjem. Min kæreste havde nemlig lagt en slags poster rundt omkring i hele hytten i form af små beskeder med gåder. Der lå en gave og et par bogstaver ved hver, og så havde hun bestilt bord på en superhyggelig restaurant om aftenen. En perfekt fødselsdag, hvor jeg var i centrum.”

Dennis, 23 år

Læs også: Mænd afslører: “Hun scorede mig – og jeg elskede det!”

Koncertbilletter 

“Det er altid dejligt med overraskelser, og sådan en fik jeg en dag af min nuværende kæreste. Jeg sad i møde, da billetterne til nogle Metallica-koncerter i Forum blev sat til salg. To gange før havde jeg hørt dem på Roskilde Festival, og det havde været de fedeste koncerter, så selvfølgelig ville jeg vildt gerne høre dem i Forum også. Men jeg var forhindret i at hoppe på nettet og var superærgerlig over det. Men den triste dag blev alligevel god. For senere på dagen ringede min kæreste og fortalte, at hun havde købt to billetter til os. Jeg kan kun sige mange gange tak til hende. Vi havde en af de kæresteaftener, som jeg aldrig vil glemme. Koncerten var vildt fed, og jeg kunne slet ikke komme mig over at have så fantastisk en kæreste. Det var hele to ting på én gang!”

Martin, 25 år

Krebinetter gør mig glad

“Min livret er krebinetter med blomkål, ærter, porrer og kartofler til — plus spandevis af smørsovs. Jeps! Og så lige en hjemmelavet æblekage til dessert. Min kæreste er noget mere sofistikeret end jeg, hvad mad angår. På hendes liste over livretter står der sushi, salater og bagte rodfrugter — hun er ikke så meget til gammeldags dansk mad. Men nogle gange, når jeg får sent fri, så står hun alligevel klar med veltilberedte krebinetter fra stegepanden, når jeg kommer hjem. Med fare for at lyde som en gammel mand så er det fantastisk. Så er jeg i himlen!”

Henrik, 27 år

 

Min egen massagepige

“Jeg arbejder som tømrer, og mine dage kan godt være fysisk hårde, når der skal slæbes og bygges i mange timer ad gangen. Lige nu er jeg single, men min seneste kæreste forstod virkelig at forkæle mig: Hun var supergod til at massere — og det nød jeg godt af! Når jeg kom hjem efter en dag på job, var der intet bedre end at lægge mig på sofaen til min kærestes magiske hænder på mine ømme muskler. Jeg håber, jeg finder en kæreste, der er lige så god til det. Det betyder faktisk en del — i hvert fald for tømrere!"

Jonas, 27 år

Fisk er min lidenskab

“Det kan lyde lidt mærkeligt, men min helt store lidenskab er mit saltvandsakvarium. Jeg har en masse farverige fisk og koraller, som jeg bruger en del tid på at passe. Jævnligt køber jeg nye vandplanter hos den lokale dyrehandler, og jeg gør meget ud af, at vandet i akvariet altid er renset. Derfor betyder det også ekstra meget for mig, hvis en kæreste også viser interesse for akvariefisk. Og det gjorde min forrige kæreste. Det var hverken min fødselsdag eller jul, men da hun kom hjem fra arbejde en dag, gav hun mig en bog om en speciel type fisk. Jeg blev vildt glad for den, for jeg havde søgt overalt efter den. Hun fik mig til at føle mig speciel.”

Frederik, 28 år 

Vil du læse flere afsløringer fra mændene?

Bragt første gang i Woman nr. 140.

Du vil (garanteret) også kunne lide