Lindsay Lohan og Disney Sjov
Vi kan ikke være de eneste, der havde de her lidt irrationelle drømme i 0. klasse© Cinema Vehicle Services, The Meyers/Shyer Company, Walt Disney Pictures

11 mærkelige ting, der var vores største drøm i 0. klasse

Det var lykkens dag, når vi blev valgt som duks og skulle hente skolemælk!

5. juli 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

1. At være den højeste. Ikke den mest rationelle drøm, da det simpelthen var genetisk umuligt for mange af os. 

2. At have en tvilling. Ligesom Mary Kate og Ashley! Eller Lindsay Lohan i Forældrefælden! Så ville vi altid have en at lave ballade med. 

3. At være den, der skulle have det lækreste fredagsslik til Disney Show. “Hvor meget må du blande for?”, “15 kroner, hvad må du blande for?”

4. At blive valgt af ens crush i Byen sover. Det MÅTTE bare være Mathias, der havde prikket os. Vi kunne totalt mærke det på den måde, han trykkede sin finger hårdt og akavet ned i vores ryg!

5. At lave den længste guirlande til jul. Heller ikke ligefrem den mest rationelle drøm, men ikke desto mindre en stor en!

6. At kunne vores eget telefonnummer. Og ikke bare ved at sige: 9 - 7 - 7 - 1 og så videre, men derimod kunne sige det på den seje måde: 97 - 71 - 11 - 08. Wow, super sejt, ik'?

7. At blive valgt som duks. Eller endnu bedre – den, der skulle hente skolemælk!

8. At blive en vampyr eller havfrue. Nogle gange gik det så vidt, at vi sagde ting som: “Ej, jeg må altså ikke komme i nærheden af vand!“, og vores venner var sådan: “Øøøhhh...?”, og vi fortsatte: “Vi kan altså ikke sige hvorfor, det er en super sjælden hemmelighed!”

9. At være den med de fede computerspil. Vi vidste jo godt, at hvis vi kunne tilbyde nogen en eftermiddag med Pixeline- eller My Little Pony-spil, ville vi stige lidt i popularitetsgraderne. 

10. Yoghurt med M&M's! De så sååå lækre ud i køledisken, og vi måtte bare aldrig få dem. 

11. At få ros for vores tegning. Og vi ville gerne nedværdige os selv for at få den: “Hallo, prøv lige at se min tegning, den er bare SÅ grim! Synes I ikke også det, hva', hva', hva'?”