Billboard dad mary kate og ashley olsen
Var drengene fra din klasse også bange for pigelus?© Warner Bros., Dualstar Productions, Tapestry Films

9 mærkelige ting, vi gjorde som børn, som absolut ikke giver mening

Råbte “Er du bange for din mor og far?!” og klappede vores klassekammerater lige foran ansigtet

7. oktober 2020 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Vi skreg “LUFTEN ER FRI” og stak vores Ostehaps-lugtende fingre op i fjæset på vores klassekammerater. Uden at røre dem, naturligvis. Luften er jo fri. 

2. Vi abede efter. Aldrig har vi været så bevidste om, hvordan vi tog bidder af vores hjemmesmurte leverpostejsmad, og om vi fik mælkeskæg af skolemælken. 

3. Vi gik hen til en klassekammerat og sagde “Er du bange for din mor og far?!” med et efterfulgt klap lige i ansigtet. Åbenbart var alle bange for deres mor og far. 

4. Vi lavede kaninører bag vores veninder, når vi fik taget billeder. Okay, det er stadig sjovt. 

5. Vi var bange for drengelus. Heldigvis var drengene også (og nok mere...) bange for pigelus.

6. På gyngestativet undgik vi at gynge i samme takt som den ved siden af, for så gyngede vi jo i kærestetakt. Virkelig pinligt, hvis det skete, og det ikke var med vores bedste veninde!

7. Vi havde en underlig, intern kamp med de andre i folkeskolen om, hvis “far, der var bedst”. Faderen, der kørte i isbil, vandt nemt hver eneste gang. 

8. Vi råbte “SMØLF!”, hvis vi sagde noget på samme tid som en anden. Den egentlige duel startede først efter, at begge partner også havde sagt “smølf” i munden på hinanden, for sådan kunne I blive ved resten af frikvarteret... 

9. Vi rakte en hånd ud og sagde “spejl”, hvis nogen var så frække at sige noget til os, som vi ikke lige vidste, hvordan vi skulle svare på. “Sjip hurtigere!” – “Spejl”. “Du er ikke så god til at tegne tændstiksmænd...” – “Spejl”. “Sig 7-tabellen” – “Spejl”.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.