Mega-nostalgi: Se klip fra det nye Hænderne fulde

Onkel Jesse er stadig meget nice, hvis du spørger os

10. februar 2016 af Maria Denise Christoffersen

Vi husker stadig Hænderne fulde, som var det halvfemserne. Dengang sad vi klinet til tv-skærmen for at finde ud af, hvad DJ, Onkel Jesse og de nuttede Olsen-twins aka. Michelle Tanner nu rodede sig ud i. Og hvis du (ligesom vi) har savnet slænget lige siden, blev du sikkert glad, dengang vores tv-kæreste Netflix annoncerede, at man var i gang med at indspille nye afsnit af den populære serie.

 

Ingen Olsen-twins

Hænderne fulde kørte i USA i 1987, og siden dengang er Mary-Kate og Ashley Olsen blevet ophøjet til modeikoner med superstjernestatus. De to søstre er ikke med i genindspilningen, men du kan stadig opleve resten af de gamle familiemedlemmer fra Tanner-klanen, når de som voksne er flyttet sammen igen. I den nye trailer er der flere referencer til gamle afsnit. Blandt andet ringer familien til Michelle, som nu bor i New York og arbejder i modebranchen. Da de får fat i hendes telefonsvarer, lyder hendes gamle firser-slagord: “You got it, dude!”. Og da Tanner-familien sætter sig til bordet for at spise, kigger onkel Jesse (John Stamos) rundt på de andre og siger: “Damn, we all still look good!”.

Vi jubler på forhånd

Så find smækbukserne og de kæmpe hårelastikker frem – efter denne trailer er vi klar til at ride med på nostalgibølgen, når de nye afsnit af Hænderne fulde rammer Netflix den 26. februar 2016.

Se Hænderne fulde-traileren her: