Michelle Obama beviser, at hun er super-FIERCE i Carpool Karaoke

USA’s førstedame blæser os bagover med sine Beyoncé-moves – og får overraskende besøg på bagsædet

21. juli 2016 af Diana Bjerregaard Kristensen

Stjernerne er vilde med at gæste James Cordens Carpool Karaoke, og der plejer altid at være et par sjove overraskelser, som får os til at grine... som da Selena Gomez lokkede James på rutsjebanetur, eller da Red Hot Chili Peppers smed tøjet!

Michelle = Beyoncé

I den nyeste udgave af Carpool Karaoke gæster ingen ringere end Michelle Obama programmet, da hun tilbyder James Corden en guidet køretur omkring Det Hvide Hus. The Late Late Show-værten spørger ind til tophemmelig viden såsom hemmelige kodenavne og grillede oste-sandwich... men da musikken bliver sat på, viser det sig, at Michelle Obama kan meget mere end at svare på spørgsmål. Hun har nemlig også lidt af en indre Beyoncé gemt i sig! Og hvis du var i tvivl om, om hun også kunne rappe, så er svaret: JA! ...Seeeejt!

Vi er nu ikke totalt overraskede, for hun er trods alt gift med en ret så sej herre, der heller ikke er bleg for at synge. Til sidst kommer Missy Elliott sør’me også ind og gør det hele endnu mere episk! Vi savner kun Barack, så er vores dag fuldendt!

Se klippet med den fierce førstedame her:

Hvad synes mændene?