Mor laver hysterisk sjov fødselsdagskage til sin datters 18-års fødselsdag

Tak for det, mor!

7. september 2016 af Louise Gellert Kätow

Ingen fødselsdag uden fødselsdagskage - og hvad er bedre end mors overraskelser? En teenager ved navn Abbi Price kunne den 26. august fejre sin 18 års fødselsdag med en noget anderledes – men utrolig spiselig overraskelse. Abbis mor havde dog besluttet at gå en mere utraditionel vej, da det kom til hendes datters fødselsdagskage, og vi må indrømme, at det var en virkelig sjov vej at gå. 

Lidt for fuld

Abbis mor havde nemlig lavet en kage, der passer perfekt til Abbis ikke så ædru tilstand, og kagen er modelleret efter et billede taget under en lille sammenkomst af familie og venner, hvor Abbi tilsyneladende havde drukket mere, end hun kunne håndtere og således endte i den stilling, du ser på billedet (Ups, har vi ikke alle været der?):

En sjov genskabelse

"Min mor tog billedet og har lige siden sagt, at det skulle bruges til min 18 års fødselsdagskage", fortæller Abbi til Buzzfeed. Hun havde dog ikke regnet med, at fotoet ville blive trykt på kagen selv, og at øjeblikket ville blive genskabt i glasur. (tryk på billedet for at se hele kagen)


Abbi har efterfølgende postet et tweet om kagen med teksten: "Jeg kan stadig ikke komme mig over min fødselsdagskage", hvilket er blevet modtaget med stor begejstring. Tweetet har fået over 23.000 tweets, og Abbi opfordrer andre til at sende billeder af deres berusede nætter eller 'hangover'-kager. 

En anden Twitter-bruger har efterfølgende sendt dette sjove indslag af en bryllupskage: