Beyoncé
© Wenn.com

Beyoncé FaceTimer kræftramt pige, hvis største ønske er at møde verdensstjernen

Og Queen B havde en ret vild besked til sin fan!

23. marts 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Der er helt sikkert mange af os, der har en drøm om at møde verdens ultimativt største stjerne, Queen B. Den samme drøm havde den kræftramte pige Ebony Banks fra Houston, som har brugt det meste af sit seneste år på hospitalet på grund af sin sygdom.

Fantastiske venner og familie

Ebob (som er Ebonys kælenavn) har heldigvis en masse fantastiske mennesker omkring sig, som gerne ville hjælpe hende med at få sit allerstørste ønske opfyldt: At møde Beyoncé.

Studiekammerater, venner og familie startede derfor en kampagne på de sociale medier med hashtagget #ebobmeetsbeyonce for at få selveste Queen B's opmærksomhed. Deres hårde arbejde virkede, for i går fik Ebob et telefonopkald på FaceTime fra Beyoncé.

“I love you”

Allerede da Ebob kunne se, at hun altså FaceTimede med en de absolut sejeste kvinder i hele verden, må det have været næsten umuligt for hende at forstå. Ekstasen fortsatte dog, for de tre gyldne ord “I love you” kom simpelthen også ud af verdensstjernens mund! 

Det er svært ikke at være virkelig glad på Ebobs vegne – og en lille smule misundelig på sådan et vildt telefonopkald. Du kan se videoen af FaceTime-opkaldet med Beyoncé her:

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.