Adele


© Wenn

Hvis du endnu ikke har set Adele live, får du måske heller aldrig chancen

Nåede du at se hende live?

29. marts 2017 af Amalie Blixt

Vi kan alle blive enige om, at Adele er fantastisk. Hun er sjov og ærlig, og så blæser hun os bagover, hver gang hun udgiver en ny sang. Så helt ærligt, Adele er nok det bedste forbillede, vi nogensinde har haft.

Men måske er det for sent, hvis du altid har drømt om at oplevet Adele live – hvis du var en af de heldige, der fik billetter til hendes fuldstændig udsolgte koncerter i Danmark i 2016, så skal du i hvert fald være virkelig lykkelig!

“At være på turné er ikke noget, jeg er god til”

Da Adele for nylig holdt koncert i Auckland, New Zealand, fortalte hun nemlig publikum en forfærdelig besked: 

“At være på turné er ikke noget, jeg er god til. Bifald får mig til at føle mig en smule sårbar, og jeg ved ikke, om jeg nogensinde tager på turné igen. Den eneste grund til, at jeg tager på turné, er jer. Jeg er ikke sikker på, at turnéer er min ting.”

Er det virkelig slut? 

Billetterne blev revet væk til Adeles seneste turné med albummet 25 – helt forståeligt, da albummet er spækket med fantastiske sange (hvis du har brug for en opfriskning, kan du høre alle sangene fra 25 på kun fire minutter lige her). 

I løbet af Adeles 25-turné er vi da også blevet beriget med utallige scene-øjeblikke, som kun har fået os til at elske Adele endnu mere. Kan du for eksempel huske, da Adele (uselvisk og uventet) afbrød sin koncert for kærligheden?

Men er det mon virkelig slut med at høre og opleve Adele live? Og betyder det så, at hun heller ikke udgiver flere albums? Vi er stadig Adeles største beundrere, men med den udmelding efterlader hun os altså med lidt for mange ubesvarede spørgsmål...

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.