Joe Exotic fra Tiger King
Mange er tilsyneladende vilde med Joe Exotics musik. © Netflix

I disse 10 lande lyttes der mest til Joe Exotics musik

Danskerne skråler især med på I Saw A Tiger

15. april 2020 af Rie Louise Kirkebjerg

I dokumentarserien Tiger King, der har taget alle os trofaste Netflix-seere med storm, hører vi om Joe Exotics sidegeschæft som musiker, og 30. marts blev sangen I Saw A Tiger tilføjet til Spotifys platform, efter flere fans højlydt havde efterspurgt det. På mindre end to uger havde Joe Exotic fået lyttere fra hver eneste af Spotifys 79 markeder.

Danskerne er vilde med Joe Exotics musik

Det er tilsyneladende vi danskere, der især skråler med på “'cause I saw tiger, now I understaaand!”, for Danmark ligger nemlig nummer ét af alle verdens lande målt på andelen af befolkningen, der streamer Joe Exotics musik. Det viser en pressemeddelelse fra Spotify. 

Serien Tiger King med Joe Exotic i hovedrollen er enormt populær og omdiskuteret i Danmark, og de nye tal viser, at danskerne altså streamer I Saw A Tiger hyppigere end noget andet land. Således ser fordelingen ud, når det handler om, hvilke lande der lytter mest til Joe Exotics musik:

  1. Danmark
  2. Storbritannien
  3. Irland
  4. Island
  5. Norge
  6. New Zealand
  7. Australien
  8. Sverige
  9. USA
  10. Canada

Ifølge Spotify stiger antallet af streams af Joe Exotics sange med 18 procent hver eneste dag på verdensplan, og Joe’s største fans er de 25-29-årige efterfulgt af de 30-34-årige. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.