Nicolai Kielstrup
© Instagram @nicolaikielstrup

Nicolai fra Børne MGP: “Det har bestemt ikke været en ulempe for mig at være barnestjerne” 

Få svaret på, hvad dit crush fra 00'erne laver i dag

26. juni 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

I kunne slet ikke få nok af artiklen, hvor vi tog jer tilbage i tiden og hørte 11 af de Børne MGP-sange, vi den dag i dag stadig kan synge med på

I fik også et flashback tilbage til 00'erne i artiklen, hvor vi gav jer svaret på, hvordan alle de Børne MGP-stjerner, vi dengang var forelskede i, ser ud i dag. Her blev det for alvor tydeligt, at både Razz, SEB og Nicolai Kielstrup IKKE er 13 år gamle længere... 

Fra barnestjerne til medejer af tøjfirma

Faktisk er Nicolai Kielstrup, der charmerede sig ind på os alle med storhittet Shake-shake-shake, i dag 25 år gammel. Vi har taget en snak med ham, og her kan du læse interviewet med Nicolai.

Men start da lige med at opfriske hukommelsen, og syng og dans med på Shake-shake-shake, som var Nicolais vindersang i Børne MGP 2005.

Hvad laver du til hverdag? 

“Jeg er medejer af tøjfirmaet OW INTIMATES og har ansvaret for salgsdelen. Vi forhandles på nuværende tidspunt i 10 lande og er netop ved at gøre klar til modeugen i Berlin.”

Bruger du stadig tid på musik? 

“Siden at jeg for 6 år siden afsluttede handelskolen, har jeg fokuseret på at arbejde for forskellige virksomheder i modebranchen, og der har ikke været meget tid til musikken. Et bevidst valg fra min side, da jeg altid har ønsket at være “herre i eget i hus”, hvilket på daværende tidspunkt var svært i musikbranchen. Men hvem ved, måske der udkommer noget nyt på et tidspunkt, da jeg stadigvæk godt kan lide at hygge med musikken, når jeg har tid.”

Bliver du stadig genkendt på gaden? 

“Det sker i ny og næ, hvilket er meget sjovt. Jeg er glad for at have fået chancen for at være en del af “soundtracket” til manges barn- og ungdom.”

Hvordan reagerer folk, når de finder ud af, at du har været Børne MGP-stjerne? 

“De fleste synes, at det er sjovt, når de kommer til at tænke tilbage på en sang, de hørte, eller en koncert, de var til.”

Har der været nogle ulemper ved at være Børne MGP-stjerne? 

“Jeg tror, det kommer helt an på, hvordan man selv vælger at se på det. Jeg har fået mange oplevelser med mig i rygsækken og gjort mig erfaringer, som jeg har kunne gøre brug af efterfølgende. I mit tilfælde har det bestemt ikke været en ulempe at være barnestjerne.”

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.