Kvinde ligger i græsset og hører podcast
Nu har du tiden til at udforske og høre en masse spændende podcast © Getty Images

8 populære podcasts, du burde lytte til lige nu

Vi er vilde med disse podcasts om dating, true crime, astrologi og mere!

2. april 2020 af Helene Desirée Jørgensen

Podcasts er blevet en stor ting i Danmark, og heldigvis er der så mange at vælge imellem, at du kan vælge og vrage som det passer dig. Om du er til true crime, madopskrifter eller karrierepodcast, er der stor sandsynlighed for, at du kan finde det hele! 

Podcasts er fantastiske til at underholde dig, når du er på farten, gør rent, laver mad eller andre ting, der ikke kræver din fulde opmærksomhed. 

Her er vores liste med de otte populære podcasts, du burde lytte til lige nu!

1. Mads & Monopolet 

Betyder alderen noget, når det kommer til kærlighed? Skal jeg lyve eller fortælle sandheden ved utroskab? Er karrieren vigtigere end min kæreste? Disse og mange flere dilemmaer tager Mads Steffensen og monopolet fat på i denne podcast, hvor du kan ringe eller skrive ind med et spørgsmål, dilemma eller problem, som monopolet skal diskutere og give dig en løsning på. Monopolet består af et skiftende panel med tre kendte danskere. 

Der er både plads til komiske, interessante og alvorlige ting – og samtidig er den vildt underholdende! 

2. Curlingklubben 

Vi går alle sammen rundt med tanker, spørgsmål og problemer, som vi måske ikke for talt om eller fundet en løsning på. Her er en podcast, som tager fat på alle disse emner og får snakket åbent og ærligt omkring det hele. 

De skønne værter Christian Bonde og Maria Fantino har skabt et forum med en lige linje mellem lytterne og værterne, der fungerer som dine bedste venner. De siger tingene, som de er, og samtidig er der plads til hygge og et godt grin! 

3. Astropod 

En podcast for alle os, der er vilde med stjernetegn og det spirituelle. Hver måned taler hobbyastrologerne Marianne Gellert og Amalie Bendixen om månedens stjernetegn og andre astrologiske og spirituelle sager. Ved du for eksempel, hvad der kendetegner dit stjernetegn i sengen, eller hvad dine stærke og svage sider er? 

I podcasten kan du lære meget mere om dig selv, dit stjernetegn, ascendant, kardinaltegn, månetegn og meget, meget mere. 

4. Psykologen i øret 

Denne podcast handler om mental velvære og om at leve livet med glæde, ro og mindre stress i hverdagen. I hvert afsnit tager psykologen Birgitte Sølvstein fat i forskellige mentale områder som angst og negative tanker og vejleder dig til, hvad du skal gøre for at få det bedre. Derudover kommer hun også med gode råd til, hvordan du skal håndtere store beslutninger som for eksempel at flytte eller skifte job. 

Alt i alt inspirerer hun dig til at få det bedste ud af livet. 

5. Bag om København

Vi glæder os til at kunne slentre ned ad Strøget en varm sommerdag med en is i hånden og en masse shoppingposer! Vi elsker København, men det er de færreste, der rent faktisk kender til Københavns historie og de personer og begivenheder, der har været med til at skabe byen.

I podcasten Bag om København fortæller Berit Freyheit om Københavns historie, og du lærer din hovedstad at kende fra helt andre sider! 

6. True Story 

Er du til kriminalhistorier baseret på virkelige hændelser er denne uhyggelige – men meget interessante – podcast noget for dig! 

Værten Martin Hylander udvælger store politisager i Danmark og beskriver dem, så lytteren får et indblik i, hvad der skete. Derudover kommer der også psykologi på bordet, da podcasten også diskuterer, hvorfor mennesker vælger at begå kriminalitet og i værste tilfælde blive mordere.  

7. Hva så?!

Hvis der er en kendt dansker, som du gerne vil vide mere om, kunne denne podcast være et oplagt valg for dig. Komikeren Christian Fuhlendorff går tur med mennesker, som han synes er spændende, eller som han gerne vil høre om. Det er alt fra dansere, politikere, iværksættere og skuespillere. Hvem er de? Hvor kommer de fra? Hvordan er de kommet dertil? Alt det og meget mere får vi svar på i denne podcast. 

8. Du lytter til Politiken

Det er vigtigt at vide, hvad der sker i Danmark og i verden – især i disse tider, hvor du sikkert går rundt med en masse spørgsmål. Det er nemt at blive træt af at ligge derhjemme foran tv’et og høre de samme nyheder om og om igen. Men med denne podcast fra Politiken kan du selv vælge, hvilken nyhed du vil høre om eller blive klogere på, og en bonus er, at det hele kan gøres på 20 minutter!

Kilde: Podtail

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.