Britney Spears
Vi ser cirka ud som Britney Spears gør her, når vi i dag genhører nogle af de sange, vi lyttede til i 00'erne. © Getty Images

15 sangtekster fra 00’erne, som vi først nu fatter er ret frække

Hvor mange gange har vi ikke sunget “Voulez-vous coucher avec moi, ce soir” uden at kende betydningen?

5. maj 2021 af Henny Müller Dahl

Når vi i dag ser tilbage, er vi ikke særlig meget i tvivl om, at de sange, vi hørte på børne- og teenageværelserne i 00'erne, faktisk ikke er helt så uskyldige, som vi dengang troede. Og det sker virkelig tit, at vi løfter vores øjenbryn i forundring, når vi i dag genhører vores yndlingsange fra vores tidlige år.

Herunder har vi samlet 15 sange fra 00'erne med sangtekster, som vi engang slet ikke forstod betydningen af. 

1. Nelly Furtado feat. Timbaland – Promiscuous 

Nelly Furtado er uden tvivl en af de sangerinder, der toppede i 00'erne, som vi savner at høre mere til i dag. Engang hittede hun med denne sang, men det er i nyere tid, at vi forstår, at sangtitlen kan oversættes til at være løs på tråden. Dét tænkte vi ikke over, dengang vi hørte den første gang! 

2. Kelis – Milkshake

Okay, vi må indrømme, at vi stadig ikke helt fatter, hvad milkshake'en er en metafor for, men rygtet siger, at det er noget lidt mindre uskyldigt, end den milkshake vi købte på McDonalds i går. 

3. Justin Timberlake – Rock Your Body 

Med linjer som “Bet I'll have you naked by the end of this song” var denne sang lidt mere fræk, end vi umiddelbart troede.

4. Pussycat Dolls feat. Snoop Dogg – Buttons

Vi var egentlig bare ret blændede af denne gruppes girlpower, og det var nok grunden til, at vi helt glemte at høre efter, hvad de sang. Eller var det, fordi vi dengang ikke var så gode til engelsk... 

5. Christina Aguilera, Lil' Kim, Mya, Pink – Lady Marmalade

Utallige gange har vi været ret stolte over at kunne synge de franske ord “Voulez-vous coucher avec moi, ce soir” uden at vide, at det faktisk er en ret fræk invitation til at dele seng. Nå... 

6. Britney Spears – Toxic 

Engang troede vi, at Britney sang om en eller anden grøn giftdrink, men i virkeligheden handler sangen nok mere om et lidt mere giftigt (og vovet) voksenforhold. 

7. Snoop Dogg feat. Pharrell – Drop It Like It's Hot

Vi kan ikke være de eneste, der hørte denne sang på repeat uden overhovedet at tænke nærmere over de ret frække linjer... Vi savner de uskyldige dage! 

8. 50 Cent – Candy Shop 

Der var engang, hvor vi hørte denne sang og kun tænkte, at det da lød meget lækkert med en slikkepind fra slikbutikken. 

9. Fergie – Fergalicious 

Vi lader linjer som “They want my treasure, so they get their pleasures from my photo” og “And I keep on repeating how the boys wanna eat it” tale for sig selv.

10. Rihanna – S&M

I dag er vi ret indforståede med, at bare sangtitlen i sig selv ikke er helt uskyldig, så selvfølgelig indeholder denne sang en eller to (eller 26) rimelig frække linjer.

11. Christina Aguilera – Dirrty

Vi syntes altid, at Christina så ret bad-ass ud i denne bokseringsmusikvideo, men vi kunne aldrig helt forstå, hvorfor vores mødre ikke var så vilde med, at vi så og hørte denne sang på MTV. 

12. Nelly – Hot In Herre

Når Nelly sang, at det var ved at blive for varmt til at have tøj på, troede vi, han kun refererede til høj luftfugtighed om sommeren. 

13. Shaggy – It Wasn't Me

Vi dansede meget gerne til denne sang på vores børneværelser uden at tænke nærmere over linjer som “Picture this, we were both butt-naked, banging on the bathroom floor” og det faktum, at sangen handler om utroskab... 

14. Akon feat. Eminem – Smack That

Et enkelt lyt til denne sang, og så forstår vi, at den er meget mere eksplicit, end vi engang troede. 

15. Mariah Carey – Touch My Body 

Okay, sangtitlen afslører egentlig ret godt, hvad sangen handler om, så vi kan ikke helt forstå, hvordan vi engang vibede til denne sang uden at tænke nærmere uden betydningen.