Var du også forelsket i Børne MGP-stjernerne fra 00'erne? Sådan ser de ud i dag

Razz, SEB og B-Boys er altså IKKE 13 år længere...

15. februar 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

Hvis du blev teenager i 00'erne, har du helt sikkert stiftet bekendtskab med det sociale medie Arto, og så var din garderobe med garanti fyldt med årtiets populære Kawasaki-sko og Friis & Company-tasker

Drengene skulle helst have strithår og hængerøvsbukser på af mærket Evisu, og mens disse fyre vandt vores hjerter i folkeskolen, faldt vi også for de charmerende Børne MGP-stjerner i fjernsynet.

Men hvordan ser de egentlig ud i dag? Det får du svar på lige her!

Nicolai Kielstrup

Du husker helt sikkert den blonde badboy på 13 år, som sammen med sine dansere Jytte, Mellanie og Camilla vandt MGP 2005 med storhittet Shake-shake-shake. Midt på scenen smed Nicolai simpelthen bukserne, mens han sang: "Jeg laver shake-shake, men den går lidt i ged. Hvad tror I, der sker? Mine bukser falder ned". 

Vi hvinede dengang efter charmerende Nicolai – og måske havde du endda en plakat hængende på væggen af ham?

Nu er vores teenageidol fra 00'erne 25 år, og vi ville virkelig gerne se ham danse den ikoniske dans til Shake-shake-shake den dag i dag!

Razz 

Razz vandt i sandhed vores hjerter, da han som 13-årig vandt MGP i 2002 med sangen Kickflipper. Sangens ultimative højdepunkt er, da Razz simpelthen "bliver SÅ træt af at synge", at han istedet viser hele Danmarks sine vilde breakdance-skills. 

I sangen synger Razz: "Det er så surt med piger, forstår de hvad vi siger? Det hele er så svært, får vi det lært?". Bare rolig Razz, du var et idol for MANGE af os i 00'erne.

Og selvom Razz egentlig hedder Rasmus Ott, vil vi altså forevigt huske ham som den 13-årige hiphopper, der for alvor fik vores hjerter til at smelte i 00'erne.

That rare selfie! #buyingart ✌

A post shared by Rasmus Ott (@rasmusott) on

Lil G

Lil G deltog i MGP i 2006 med sangen Penge. Strithår og tre piger som dansere på scenen, gjorde ham altså til lidt af en chamør.  

I dag laver Lil G stadig musik, men hans kunstnernavn har han nu skiftet ud med Jimilian. 

'GIV MIG NOGET' UDE NU! 🔥 LINK I BIO!! #GODTNYTÅR #FLEXMUSIC

A photo posted by JIMILIAN (@jimilianflexmusic) on

B-Boys

Mathias, Kåve og Sebastian udgjorde i 2003 i fællesskab B-Boys. De kendte hinanden fra breakdance og hiphop, hvilket afspejles tydeligt i deres sang Vi gi'r den op. Igen faldt vi lidt for de hårde typer, for B-Boys synger blandt andet: "Hvis du spør' om vi ka' li' at gå i skole, si'r vi nej!" – måske B-Boys burde stå for 'Bad-Boys'? 

Dine veninder og dig havde helt sikkert hver en favorit fra bandet. Sådan ser Kåve og Sebastian ud i dag:


Kåve, B-Boys

We are having a good time 😁 @skytteanna #crazyplace #notsureifthatsagoodthing

A video posted by Kaave Pour (@kaavepour) on

SEB

Hvorfor sang charmerende SEB om Anni og ikke os? Han vandt MGP i 2006 med storhittet Tro på os to, og dette var også året, vi faldt pladask for guitaristen, som med sit lange, brune hår erklærede sin kærlighed til pigen, han var forelsket i.

Sådan ser SEB ud i dag:

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.