Taylor Swift
© Wenn

Vi har de nyeste Taylor Swift-rygter

Der vil ikke være nogen tårer på vores guitar – det skulle da lige være glædestårer!

24. august 2017 af Anne-Mette Søndergaard

Der har været mange spekulationer om Taylor Swifts nye album Reputation og den single, der skulle udkomme i denne måned. 

For seks dage siden slettede Taylor Swift alt indhold på sine sociale medie-platforme. Det hele blev endnu mere mystisk, fordi hun i løbet af de sidste par dage har lagt mystiske videoer på sin Instagramkonto, hvor vi har kunnet ane en slange – vi er meget spændte på, hvad det betyder!

Der har været mange rygter om, hvornår singlen skulle udkomme. Dette eskalerede, da Instruktøren Joseph Kahn, der har instrueret flere af Taylor Swifts musikvideoer, tweetede, at Taylor Swift ville udslette solen som en magtdemonstration. Her tænkte flere, at singlen ville blive udgivet samme dag som den famøse solformørkelse, der var tidligere i denne uge, men dette var ikke tilfældet. 

I går lagde Taylor Swift et billede ud på sin Instagram, der fortæller, at hendes nye single kommer ud torsdag d. 24. om aftenen, amerikansk tid (altså kan vi vågne op til den!) – den skulle efter sigende hedder Timeless. 

Vi her på redaktionen er SÅ klar til at shake, shake, shake til den nye single! Og til hele albummet, der udkommer den 10. november.