Kvinde er begejstret

Nu kan du lege med dig selv på en helt ny måde...

Du får styrket de nedre regioner, mens du prøver at slå din highscore!

3. maj 2017 af Katrine Vendelbo

Vi ved det allerede – bækkenbundstræning er noget, som ALLE kvinder bør gøre. Det giver nemlig mere intense orgasmer, en bedre holdning, slankere talje og kønnere hofter, når du holder styr på understellet, og så undgår du den ucharmerende Tena-ble, når du bliver gammel… 

Men synes du heller ikke, det er specielt sjovt at bruge tid på, og er du nogle gange i tvivl, om du overhovedet gør det rigtigt? Det her nye værkstøj kommer dig til undsætning!

Spil med din bækkenbund

At træne bækkenbunden er en ret seriiiiøs ting, og ligesom alle mulige andre former for træning er det ikke altid det sjoveste. Men nu er det altså muligt at kombinere træningen med mobilspil! Ja, du hørte rigtigt – mobilspil! 

I de gode gamle mobildage havde du sikkert også en svaghed for Snake, og du kan nok heller ikke helt lyve dig fra at have været (at være) afhængig af Candy Crush, Wordfeud eller en af de andre (nymodens) mobilspil.

Men nu, de damer, er der et helt nyt spil på markedet, som giver jeres bækkenbund dén træning, den har brug for. Lad os introducere jer for: Perifit S.

Systemet består af et silikoneapparat (som mest af alt ligner en dildo med former) og en app med flere forskellige sjove spil til din smartphone. Den dildo-lignende sensor er 26 mm i bredden og passer til alle kropstyper – så bare rolig, den ser måske lidt stor ud, men den skal nok … øh … komme op!

Når du er færdig med at træne (læs: spille), skal den bare vaskes med hygiejnesæbe og vand, og så er den klar til ny. Apparatet koster normalt 1100 kr, men lige nu får du 40% ved at bestille her.

Nu er der vist ingen undskyldninger for at komme i gang med træningen, hva’? Go’ fornøjelse!

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.