Chokolade
Man skulle tro, det var løgn, men det er det altså ikke! © Getty Images

Nu kan du rent faktisk bo i et vaskeægte chokoladehus – og du må gerne spise af det!

Ja, du læste rigtigt!

8. oktober 2018 af Freyja S. Anderberg

Nej, det er ikke for sjov! Nu kan du faktisk booke en overnatning i et vaskeægte chokoladehus – og du må gerne spise af inventaret. Vi har aldrig hørt noget lignende, og det er jo sindssygt.

En chokoladedrøm lidt uden for Paris

Det gennemførte chokoladeværk er bygget af den franske chokoladefabrikant Jean-Luc Decluzeau og hans søn, og det tog dem 600 timer – hvad der svarer til 25 hele døgn – at bygge huset af chokolade fra bund til top. 

Huset er 18 kvadratmeter stort og lavet af halvandet ton chokolade. Og det er virkelig hele huset, som er bygget af ren chokolade, kun med undtagelse af sengene og gulvet. Men det giver jo faktisk ret god mening, når det kommer til stykket.  

Og det bedste af det hele er, at du faktisk gerne må spise noget af inventaret. Eksempelvis må du sætte tænderne i bøger, lys og lysestager – og der bliver altid fyldt op med nyt spiseligt inventar, så alle chokoladehusets gæster kan spise løs. 

Et vaskeægte chokoladehus
Nu kan du få opfyldt din vildeste drøm om at bo i et hus lavet af chokolade! © Booking.com

Det smelter ikke

‘Men hvis huset er bygget af chokolade fra top til bund, hvordan undgår det så at smelte i solen’, tænker du måske nok? Huset er dækket af et tyndt lag lak, som både holder huset rent og samtidig sikrer, at huset ikke falder sammen om ørerne på de overnattende gæster.

For chokoladehuset er et hotel, som du kan besøge i området Musee de Sevres lige uden for Paris i Frankrig, og det har åbnet op for overnattende gæster her i efteråret. Det er godt nok allerede booket langt ud i fremtiden – og det forstår vi jo godt! For hvem vil ikke gerne blive den oplevelse rigere? 

Et chokoladehus set indefra
Alt er lavet af chokolade – det er næsten for godt til at være sandt! © Booking.com
Chokoladehus set indefra
Det er kun sengen og gulvet som ikke er lavet af chokolade – men det forstår vi jo godt! © Booking.com

Hvis du vil se mere til huset, eller forsøge at booke en overnatning, så kan du finde det her

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori