Nyt fra Fifty Shades-optagelserne: Sådan er sexscenerne med Jamie Dornan

Dakota Johnson afslører sine sande følelser i nyt interview

27. april 2016 af Maria Denise Christoffersen

Vi sidder klar i døgndrift ved alle gossip-hjemmesiderne og på E.L. James'es Instagram for at være sikre på, at vi ved alt, hvad der er værd at vide om den kommende Fifty Shades of Grey-film. 

Det vigtigste ved vi dog: At toeren bliver fuld af lækre mænd, og at der igen bliver masser af lidenskabelige scener mellem Ana og Christian. Men hovedrolleindehaveren Dakota Johnson, som spiller Anastasia Steele, har netop givet et interview, hvor hun fortæller, hvordan det er at indspille timevis af sexscener med hotte Jamie Dornan.

Og svaret er... overhovedet ikke, hvad vi havde troet!

‘Jeg er ovre det’

Dakota Johnson siger til Interview Magazine, at hun finder det ‘kedeligt’ at ligge på lagnerne og simulere sex med Jamie Dornan. Vi vidste godt, at kemien mellem de to skuespillere kunne være bedre, men kedeligt, ligefrem? Det har vi virkelig svært ved at tro på! 

“Jeg filmer de næste to Fifty Shades-film lige efter hinanden, og i dag laver jeg en af sexscenerne. Det er ikke... behageligt. Det er temmelig kedeligt. Vi har ikke rigtig sex, men jeg har simuleret sex i syv timer i træk, og jeg er ovre det,” siger Dakota Johnson til Interview.

Hvis Dakota bliver for utilfreds med sit job, bytter vi gerne – du ringer bare, Miss Johnson!