Nyt fra Fifty Shades – ventetiden er HELDIGVIS snart ovre

Bare rolig, damer! Mr. Grey er snart på din skærm igen

25. august 2016 af Louise Gellert Kätow

Ventetiden er snart ovre, og du kan glæde dig til igen at nyde synet af Mr. Grey. Fans af Fifty Shades of Grey-triologien har i dag fået nogle gode og overraskende nyheder. Traileren til den længe ventede efterfølger, Fifty Shades Darker, kan være lige på trapperne, hvilket efterlader os, der er fascineret af Christian Grey og Anastiasia Steeles kærlighedsaffære, helt ude på kanten af vores sæder. Og eftersom der stadig er en masse, vi ikke ved endnu, er vi meget spændte.

Smugkig før vi aner det

Mens den erotiske romanforfatter E.L. James før har antydet, at et smugkig på filmen ville komme dette efterår, ser det nu ud til, at vi ikke skal vente meget længere. 

En dedikeret twitter-fan, der synes at have insiderviden, har bragt os i spænding med dette tweet, som hentyder til, at traileren vil blive udgivet hurtigere end forventet: "Det eneste, jeg har lov til at sige, er, at datoen stadig er hemmelig, men det er ikke august." Tweetet har allerede fået over 2000 likes:

Der er masser at være begejstret over, ikke? Mens det i begyndelsen virkede til, at der gik måneder før, vi kunne komme til at fange et glimt af nogle hotte scener fra filmen, lader det til, at september er den måned, vi (ALLE) har ventet på!


Fifty Shades Darker
har udgivelsesdato d. 9. februar 2017, mens Fifty Shades Freed forventes at ramme biograferne d. 9. februar 2018.


Vi sidder allerede klar ved gossip-hjemmesiderne og E.L. James' Instagram for at være sikre på, at vi ved alt, hvad der er værd at vide om de kommende Fifty Shades of Grey-film. 

Og indtil da kan vi jo krydse fingre for, at vi snarest muligt kan få et kig på den nye trailer.