Paranormal Stuff sims 4
Den nye udvidelsespakke hedder Paranormal Stuff. © EA, Maxis

Vil du bygge dit eget hjemsøgte hus? Her er den nye paranormale udvidelsespakke til Sims 4

Dine simmere har mulighed for at udføre en seance for at kommunikere med den overnaturlige verden

27. januar 2021 af Rie Louise Kirkebjerg

Findes der mere mellem himmel og jord? Nu er der gode nyheder til alle Sims 4-spillere, der synes, at det overnaturlige er bare en lillebitte smule spændende, for nu er det muligt at udsætte dine simmere for en række paranormale situationer. 

Du skal blandt andet være forberedt på at håndtere dine forfærdelige nye roomies i hjemsøgte huse, og så kan dine simmere gå en helt ny karrierevej. 

Udfør seancer for at tale med spøgelserne

I den nye udvidelsepakke Paranormal Stuff kan du få Guidry the Ghost til at guide dig gennem besynderlighederne i dit nye hjem. For hvordan kan dine simmere leve trygt i en hus, der er hjemsøgt af legende spøgelser?

Dine simmere har mulighed for at udføre en seance for at kommunikere med den overnaturlige og mystiske verden. De kan også gennemføre et ritual eller tilkalde spøgelsesstuepigen Bonehilda, som gør sig i overnaturlig rengøring. 

Paranormal Stuff sims 4
Lav en seance for at kommunikere med den overnaturlige verden.© EA, Maxis

Vælg en ny, paranormal karrierevej til dine simmere

Ikke nok med det, kan dine simmere også kaste sig ud i en helt ny karriere: Paranormal Investigator! Her kræver det virkelig, at de sætter deres nye Medium-færdigheder på prøve, for med dem skal de nemlig hjælpe deres naboer med at få deres uvelkomne gæster til at finde fred i hjemmet.

Sims 4 Paranormal Stuff er nu tilgængelig til PC og Mac via Origin og Stream, PS4 and Xbox On, og du kan se traileren for den nye udvidelsespakke herunder. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.