© iStock

10 af jeres absolut største strandbommerter

Vildfarne tamponsnore, bræk i badevandet og bare babser. Og her gik vi og glædede os sådan til strandturen...

7. juli 2016 af Sara Møller Christensen

Bundløs dag på båden

“Sidste sommer var jeg med en veninde og hendes far ude at sejle. Han spurgte, om jeg kunne tænke mig at blive slæbt efter båden i et reb, og det ville jeg gerne. Jeg hoppede frisk i vandet og tog fat om rebet. det gik glimrende, lige indtil vinden pludselig tog fat i sejlene, og båden skød en voldsom fart. Jeg klamrede mig så panisk til rebet, at jeg slet ikke opdagede, at mine bikinitrusser rutsjede af. Da min venindes far fik taget farten af båden, var mine trusser long gone. Er du gal, det var akavet at kravle tilbage på båden med bar røv foran hendes far.”

- Sille

Model for Tampax?

“Jeg var på stranden med veninderne, da en fotograf kom hen og ville fotografere os til avisen. Vi stillede gladelig op på række og smilede, og jeg kunne ikke vente med at se avisen. Men oh ve, oh skræk! Det første, jeg fik øje på, var min tamponsnor, som hang uden for bikinien. Jeg havde selvfølgelig fortalt ALLE, at jeg skulle i avisen. Det var det floveste øjeblik i mit liv!”

- Ronja

Maveplaskere

“Veninderne og jeg var tjekket ind på et hotel, og jeg ville straks i poolen. Jeg spottede nogle lækre fyre og havde heldigvis lært at lave hovedspring og følte mig meget tjekket, da jeg sprang i. To dage senere mødte vi snitterne igen, og vi faldt i snak med dem. Jeg fortalte, at jeg faktisk allerede havde lagt mærke til dem. En af dem svarede, at de også havde set mig: ‘Det er dig med maveplaskeren’, sagde han, og alle fyrene flækkede af grin.”

- Josefine

Nipples til svigerfamilien

“Jeg var i Tunesien for at møde kærestens familie. Vi tog på stranden, og jeg havde en ny bikini på, som min mor havde hæklet. Efter en svømmetur kiggede svigerfamilien underligt på mig. Min kærestes nevøer kunne ikke få øjnene fra mine bryster, så jeg kiggede ned. Og chok: Min bikini havde udvidet sig i vandet, så brystvorterne stak ud. Ikke det smarteste i et muslimsk land. Bikinien kom aldrig i brug igen.”

- Lene

LÆS OGSÅ Pinligt: Sex on the beach

Forstyrret af femårig

“Min kæreste og jeg ville udleve fantasien om sex på stranden. Vi fandt en fordybning i klitterne, hvor vi lagde os. Det var vanvittigt frækt. På et tidspunkt kigger jeg op og får øje på en møgunge, der glor på os. Han spæner af sted, mens han skriger: ‘Moooaar!’ Hvis der var en OL-disciplin i hurtig påklædning, havde vi vundet! Vi flygtede fra gerningsstedet med ildrøde kinder.”

- Sofie

Hej kollega, hils på babs 

“Jeg var på ferie i Alanya, og da der ikke var nogen, jeg kendte, besluttede jeg at give babbelutterne noget sol. Jeg ligger i min liggestol, men bliver på et tidspunkt nødt til at rejse mig for at flytte parasollen. Da hører jeg en velkendt stemme: “Laura?” Jeg vender mig, og der står min mandlige kollega og stirrer lige ind i mine bare bryster. Vi var nødt til at smalltalke, som man nu gør, når man løber på hinanden i Tyrkiet. Jeg hørte ikke et ord af, hvad han sagde, for det eneste, jeg kunne tænke på, var mine nøgne bryster. Fra da af har jeg altid beholdt toppen på. Næste gang kunne det jo være min chef.”

Tidevandet tog trusserne

“På ferien ville kæresten og jeg gøre det i vandet, så vi fjernede hinandens badetøj. Det var lækkert at være nøgne under vandet, men ikke specielt nemt, så vi besluttede at fortsætte på hotellet. Jeg gav ham hans shorts og bad om mine bikinitrusser. ‘Jeg troede, du selv holdt dem’, sagde han overrasket. Væk var de! Kæresten svømmede ind efter et par shorts til mig, mens jeg trådte vande med bar røv og bad til, at der ikke ville komme en mand med dykkerbriller forbi...”

- Bitten

Blottede bryster på video

“Min veninde og jeg er på rejse i Asien, og vi gider ikke hvide bryster, så vi er topløse på stranden. På et tidspunkt får jeg øje på en mand, der filmer os. Det er sindssygt klamt, og vi vil have bikinitoppene på. Men vi ligger på maven og vil ikke flashe bryster. Manden smiler lummert, mens han venter på at se vores babser. Til sidst lykkes det at kringle min top på uden for meget nøgenhed. Men jeg er stadig bange for, at blotter-videoen ligger på en asiatisk hjemmeside.”

Blod på bananen

“Jeg var i Bulgarien og skulle prøve ‘bananen’ sammen med en flok venner. Ham, der styrede båden, gav den gas, og det var pissesjovt, om end det føltes lidt som at slå smut med røven. Da vi kom i land, var jeg helt oppe at køre. Men det varede kun, til min veninde prikkede mig på skulderen og sagde, jeg var blødt igennem. Jeg kiggede ned på mine hvide bikinitrusser, og der var en rød plet! Jeg troede, min menstruation var ovre, men turen havde kickstartet den igen. Jeg skyndte mig hjem og var hverken specielt begejstret for de hvide bikinitrusser eller ‘bananen’.”

- Luise

Bræk i badevandet

“Efter en våd bytur stod jeg op for at tage på stranden. Mine tømmermænd var uudholdelige, men måske en svømmetur ville hjælpe? Jeg hoppede i bølgerne, men pludselig kunne jeg mærke kvalmen. Jeg kæmpede mig mod land, men forgæves: Jeg brækkede mig midt i mylderet af børn og pensionister. Jeg ville gerne gøre noget for at hjælpe, så jeg gav mig til at råbe: ‘There is puke here’. Jeg skulle vist være blevet i sengen.”

- Nanna

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman.