© iStock

Pinligt: 10 scoretricks, du ikke skal efterligne

Har du også råbt arrigt efter en mand, fordi du et øjeblik troede, at det var vejen til hans hjerte? Uanset hvad, du har gjort, er du ikke alene!

21. februar 2015 af Woman

Befamling af bollerne
“Det var nytårsaften, og jeg var single og inviteret til fest hos min veninde, hvor jeg kun kendte få af de andre gæster. Jeg vidste dog, at der ville være en singlemand, som måske kunne være spændende for mig. Desværre var han slet ikke min type. I hvert fald lige til jeg fik nogle drinks indenbords: Måske var han alligevel meget sød? Det næste, jeg husker, er, at jeg vågner op på toilettet i mit stiveste puds. Alle gæster er gået, men min veninde kan fortælle mig, at jeg mellem desserten og kransekagen ivrigt har forsøgt at score den arme singlemand ved blandt andet at rage ham på bollerne og afbryde hans dans med en anden kvinde med ordene: ‘Jeg tror lige, jeg tager over her’. Sexet? Nej, vel?”
Michelle, 26 år

Iskold afvisning
“Min veninde og jeg var som 16-årige på vores første ferie uden voksne, så den skulle stå på druk og drenge ti dage i streg. Vi lavede en konkurrence om, hvem der kunne score flest fyre i løbet af ugen. Mine hæmninger røg i takt med mit Sambuca-indtag, så da ham, jeg havde udset til at være min femte scoring, ikke bed på, stak jeg hånden ned i hans bukser og placerede en isterning i hans skridt. Jeg troede, det ville være superfrækt. Men det syntes han ikke!”
Louise, 24 år

LÆS  OGSÅ Pinligt: På flugt gennem sneen

Et vink med en vognstang
“En venindeaften med heftigt alkoholindtag endte på vores stamsted, og eftersom jeg var den eneste single i slænget, gik det mest op i at finde en mand til mig. På kraftige opfordringer indledte jeg derfor en flirt med bartenderen. Under påskud af, at min veninde måske kunne være noget for ham, fik jeg lokket et nummer ud af ham. Jeg turde simpelthen ikke fortælle ham den reelle dagsorden. Ikke før jeg på vej hjem skrev og spurgte, om han ville med ud at drikke kaffe en dag. Da han svarede, at han ikke drak kaffe, burde jeg nok have lugtet lunten, men nej. Efter pres fra veninderne fortsatte jeg ufortrødent med at spørge, om han så i stedet ville drikke en øl. Men sjovt nok havde han heller ikke lyst til det. Først da jeg fik skåret ud i pap, at han ikke var interesseret, lagde jeg telefonen fra mig og gik i seng — oven på en undskyldning fra mine pushy veninder, der vist var lykkelige over, at de ikke længere var en del af kødmarkedet.”
Kamilla, 27 år

Knaldet af veninden
“Jeg var inviteret til en vældig fancy VIP-fest, hvor klientellet bestod af rige jetsettere. Og så mig. Jeg havde fået smag for en utroligt lækker, kendt mand i 40’erne, som desværre var gift, men alligevel flirtede ret heftigt tilbage. Det skulle veninderne da vide, så jeg trak dem med ud på toilettet, hvor jeg plaprede stolpe op og stolpe ned om, ‘at han bare skulle knaldes’. Desværre havde jeg ikke overvejet, at vi måske ikke var alene, før en fremmed kvinde stirrede stift på mig, og fortalte ‘at hun faktisk var bedste veninde med hans kone!’. Ups!”
Frederikke, 27 år

LÆS OGSÅ Pinligt: Sex med den forkerte mand

Skrigeballonen
“På en grupperejse til Sydamerika havde jeg indledt en flirt med en britisk mand, som jeg rejste med. Der var tydeligvis kemi mellem os, og derfor blev jeg rasende, da han efter en aften i byen forsvandt med en lokal kvinde. Jeg fandt ham på vej ind i en taxa, hvor jeg råbte alverdens eder og forbandelser efter ham, imens hans lokale fangst bad ham oversætte min galde til spansk. Jeg endte den højlydte diskussion med at marchere væk, vende mig om efter 50 meter og råbe: ‘Translate this, cunt!’, imens jeg forsøgte at holde langfingeren strakt til et ‘fuck you’. Den følgende uge i hans selskab var lettere anstrengt.”
Hanne, 29 år

Sms på afveje
“Jeg var lige startet på et nyt arbejde og havde fået et godt øje til en kollega, men jeg turde simpelthen ikke spørge ham ud. Derfor sendte jeg ‘ved en fejltagelse’ en besked til ham om, hvor sød han var, men som var udformet, som om den var til min veninde. Bagefter skrev jeg en sms til min veninde om mit snedige trick. Jeg var ikke til at skyde igennem, før jeg opdagede, at jeg havde sendt forkert, så den sidste sms også endte hos ham. Heldigvis kunne han ikke stå for min dumhed, og nu har vi været kærester i et år.”
Johanne, 26 år

LÆS OGSÅ Læsernes pinlige fitnesshistorier

Skru op for varmen
“Til en privatfest mødte jeg en sød mand. Vi snakkede rigtig godt sammen, og derfor sagde jeg ‘ja’, da han spurgte, om jeg ville med ham hjem. Der fortsatte vi snakken, indtil vi gik i seng. Og sov. Ikke andet. Jeg var skuffet, men regnede med, at han nok bare var fuld og træt. Men nej. Flere gange mødtes vi, hvor natten endte på samme måde, og til sidst satsede jeg alt og skrev en lummer sms til ham: ‘Jeg trænger til at blive varmet godt op - der er så koldt under min dyne’. Hans svar kom to timer senere og lød: ‘Så skru op for varmen’. Der var jeg vist en anelse tungnem.”
Stina, 22 år

Foretrak hunden
“Jeg mødte en sød mand til en housewarming, hvor der også var en hund. Den nussede han hele tiden, og det kunne jeg ikke have, så i min brandert udbrød jeg: ‘Vil du hellere være sammen med en hund end mig?’. Det ville han!”
Mia, 23 år

LÆS OGSÅ Pinligt: Det store surprise-party

Brækkede sig på skoen
“Jeg har altid været en poptøs — lige til jeg mødte en fem år ældre mand i byen, som spillede i et heavymetalband. Så gav jeg den som rock chick. Normalt ryger jeg ikke og kan ikke fordrage øl, så efter fire Tuborg og lige så mange cigaretter brækkede jeg mig pludselig ud over hans sko og bukser. Heldigvis tog han det ret pænt.”
Helle, 28 år

Bryst på afveje
“Mænd kan ikke stå for et par gode babser, og mine er ikke helt små. Derfor valgte jeg en pænt nedringet kjole som scoreantræk, da jeg forsøgte at nedlægge min nye kollega til vores firmafest. Under middagen gik jeg friskt til flaskerne, og min promille røg godt i vejret. Derfor var jeg ikke helt opmærksom på babs og nutte, da jeg kastede mig ud i en vild fællesdans. Først da min nye kollega forsøgte at få min opmærksomhed med store fagter, opdagede jeg, at mit ene bryst havde taget flugten ud over min udskæring! Og pist væk var også min nye kollega.”
Sofie, 30 år

Bragt første gang i Woman nr. 140