© iStock

Pinligt: Afsløret af ‘svigermor’

Se hvor pinligt det bliver for den uheldige læser

18. november 2015 af Redaktionen

Dagen startede egentlig udmærket. Min veninde og jeg var taget på shopping for at købe ingredienserne til en god aften: en ny bluse, der fik brysterne til at sidde perfekt, en flaske Bombay Sapphire-gin og noget let mad. Hjemme i lejligheden var der skruet godt op for musikken, mens vi gik og gjorde os lækre. Der blev snakket – mest om mænd – og dullet op, som var vi på vej til en Miss World-konkurrence. Og lige så stille sank indholdet i ginnen.

Da natten faldt på, var der ingen tvivl: Vi skulle i byen! Så vi snuppede en taxa ind til vores stamsted: en bar, hvor vi altid kommer i snak med folk. Det gjorde vi også denne aften. I den grad ...

Vi satte os ned ved et bord, hvor vi hurtigt fik selskab af andre gæster. Jeg ved ikke, hvordan emnet kom på banen, men pludselig sad vi alle sammen og snakkede om pinlige scoringer, vi havde oplevet. Og der havde jeg en god historie at bidrage med, som jeg ‘opførte’ efter alle kunstens regler.

Læs også: Pinligt: Er det her den pinligste tamponhistorie nogensinde?

Hævnscoring

Den handlede om dengang, jeg slæbte en mand hjem fra byen – eller mand kan man måske ikke kalde ham, for han var kun 20 år, og jeg var 26. Men lige præcis den aften var jeg revnende ligeglad, for scoringens vigtigste formål var at gøre min ekskæreste jaloux. Hvilket i øvrigt slet ikke havde den ønskede effekt. Men hvad pokker, nu havde jeg jo hevet ham med hjem, og det kunne jeg lige så godt benytte mig af.

Men her stoppede min beretning over for mine nye bar-bekendtskaber ikke. Næ nej, de fik skam hele historien. I detaljer fortalte jeg, hvordan vi endte i min seng til noget ikke så vellykket fuldemandssex. Derfor undrede det mig også dybt, at manden under den efterfølgende nussescene valgte at erklære: “Jeg elsker dig.”

Det var en overraskelse! Venligt men bestemt forklarede jeg ungersvenden, at det kunne han da umuligt, når han kun havde kendt mig et par timer. Men han kyssede mig bare og virkede fuldstændig uforstående.

Næsten morgen vågnede jeg ved, at han lå og nussede mig på ryggen. Og igen sagde han: “Jeg elsker dig!” Det var en hel del mere, end jeg kunne overskue, eftersom min mavefornemmelse sagde mig, at vi ikke havde så meget andet til fælles, end at vi blev liderlige i fuld tilstand. Så jeg bad ham – på en knap så kærlig måde – om at smutte ud af min hoveddør.

Læs også: Pinligt: Nøgen i svømmehalen

Græder i gaderne

Uheldigvis havde jeg i min natlige brandert givet ham mit nummer, hvilket resulterede i, at han ringede og sendte sms’er konstant. En aften stod han sågar og bankede på min dør. Først prøvede jeg med massiv og iskold tavshed, for at han skulle fatte et vink med en vognstang. Det gjorde han ikke! Derefter gav jeg ham ren besked i telefonen og sagde, at jeg – citat – ‘ikke ønskede at have mere med ham at gøre’. Resultat: En sms klikkede ind på min telefon: ‘Jeg går rundt i gaderne og græder. Kan du ikke give det en chance?’.

“Christ!” tænkte jeg. Men jeg åndede alligevel lettet op over, at han var ude af mit liv, og jeg aldrig skulle se eller vide af ham igen. Troede jeg! For netop som jeg var nået til slutscenen i min slibrige score-anekdote, afbrød damen, der sad over for mig ved bar-bordet: “Det er min søn, du snakker om.”

OH MY GOD! Hvis jeg kunne vælge mellem denne situation og at spille med i samtlige reality-programmer i et år, ville jeg vælge det sidste. For damn, hvor var det pinligt. Her havde jeg siddet og hængt den stakkels mands følelser, udseende og – ikke mindst – evner i sengen ud. I snotten på hans mor!

Hun blev heldigvis ikke sur, men sagde, at hun ville elske at have mig som svigerdatter, (hvilket jeg ikke helt forstod). Jeg har siden lært, at anekdoter om sexeskapader skal forbeholdes mine veninder.

Bragt første gang i Woman nr. 138.