Pinligt: "Åh nej, jeg gik kold..."

Hvor er det bedste sted at vågne efter en våd tur i byen? I en hunde- kurv? I en kano midt ude på en svensk sø? Eller i smørhullet imellem svigerfar og svigermor?

2. september 2015 af Isabel Hokken

Søvndyssende oralsex

“Jeg gik engang kold midt i forspillet med min kæreste. Vi havde drukket rødvin med vennerne hele natten, og da vi kom hjem, syntes jeg, at vi var klar til lidt sengegymnastik. Midt i en 69’er faldt jeg i søvn oven på ham med hans pik lige ved siden af mit ansigt – charmerende.”

Amalie, 27 år

 

 

I arm med spejdere

“På min første ferie med veninderne sad vi på campingpladsen og drak sangria hele natten. Jeg var den sidste til at valse tilbage til vores telt, men jeg fandt det aldrig. I stedet gik jeg kold i en stor militærlignende lejr fyldt med tiårige spejderpiger. Jeg vågnede, ved at jeg fik en arm i hovedet. Det var spejderlederen, som råbte noget til mig på spansk og smed mig på porten.”

Anja, 24 år

 

Læs også: Pinligt: Ufrivillig blotter

 

I en lille båd...

“Jeg var med min klasse på den årlige kanotur i Sverige, da øllene for alvor begyndte at stige min veninde til hovedet. Da vi nåede til vores campingsted, var hun gået kold og sad og sov ret op i kanoen. Senere da vi sad ved bålet, så vi, at hendes kano havde revet sig løs, og så flød hun ellers bare rundt ude på de svenske søer.”

Mette, 21 år

Tag en kiks 

“Da jeg holdt studenterfest, endte jeg med at lave et væddemål med min fætter om, hvem der kunne drikke flest Ga-Jol-shots. Jeg husker ikke meget, men vågnede op i hundekurven. Åbenart skulle jeg lige tale med Molly, vores golden retriever, før jeg drattede om. Min fætter prøvede at fodre mig med hundekiks hele næste dag.”

Sarah, 23 år

 

I seng med svigermor

“Jeg var til fest hos min veninde, og jeg havde min nye kæreste med. Som aftenen skred frem, blev jeg selvfølgelig mere og mere fuld, og oven i det var jeg lige begyndt at tage p-piller, som min mave ikke kunne tåle. I min brandert tog jeg alene hjem til mine svigerforældre, hvor det var aftalt, vi skulle sove. Der vågnede jeg så iført min g-streng og en stropbluse i smørhullet imellem svigerfar og svigermor!”

Pia, 26 år

 

Læs også: Pinligt: "Ups jeg blev opdaget under sex"

 

Lammet af korset

“Min morfar fortalte mig engang en historie om, hvordan han i sine unge dage havde været til byfest med min mormor. Da de kom hjem, var mormor for fuld til at få sit meget stramme korset af. Han forsøgte, men nåede kun at få det ned om hendes ben, før de begge gik kolde. Næste morgen vågnede hun og skreg, fordi hun troede, hun var lammet i benene – indtil hun så ned og opdagede korsettet, som ikke var kommet videre end til låret.”

Irene, 35 år 

Marokkansk eventyr

“Min kæreste og jeg blaffede engang til Marokko. For at fejre vores ankomst til landet drog vi på bar og drak alt for mange cocktails. Jeg endte med at gå kold midt på en banegårdsplads, og min kæreste lagde sig ved siden af mig og gjorde det samme. Da vi vågnede, var min rygsæk med stængerne til teltet, min kærestes sko og briller blevet stjålet. Næste morgen forsøgte jeg at guide min barfodede kæreste, der ikke kunne se uden briller, hen til politistationen, så vi kunne anmelde aftenens begivenheder.”

Lisette, 31 år

 

Læs også: Pinligt: Kiks med kondomet  

 

Margrethe længe leve

“Min gymnasieveninde og jeg holdt en vild og voldsom Texas-fest hjemme hos mine forældre, som jeg fik overtalt til at efterlade deres hus i min varetægt. Efter en lang serie intense bodytequilaer endte jeg med at gå kold i vores kælder, hvor jeg havde kastet op i en Margretheskål. Jeg vågnede næste morgen med skålen på hovedet og bræk, som måtte fiskes ud af ørerne bagefter. Adr.”

Kristine, 24 år

 

Hilsen med neglelak

“Jeg tog engang en fyrs mødom til en fest, hvor vi havde sex i hans forældres seng efter alt for mange øl. Midt i akten gik vi begge kolde, og resten af festgæsterne valgte at komme ind og se til os. Deres sang og skrål vækkede os ikke, så de fandt i stedet min lovers mors neglelak og skrev pik på røven af ham. Det forblev et one-night-stand.”

Sisse, 25 år

Hvor bor jeg

“Jeg var netop flyttet til København, da mine kollegaer inviterede mig med i byen. Den ene bestilte et par flasker whisky til bordet, og få timer senere væltede jeg hjem på cykel. Da jeg ikke havde boet i byen længe, havde jeg svært ved at finde vej. Jeg forsøgte at få åbnet døren uden held, ringede i stedet på dørtelefonen og blev mirakuløst lukket ind. Jeg gik kold foran døren til min lejlighed – eller det troede jeg. Næste dag viste det sig nemlig, at jeg ikke havde styr på gadenavnene og var drejet ned ad en gade for tidligt, så jeg nåede aldrig hjem til mig selv.”

Iben, 29 år

 

Bragt første gang i Woman nr. 119.