© iStock

Pinligt: Den nøgne nat

Har du prøvet at gå i søvne? Det gjorde en læser. Se, hvor pinligt det var for hende

30. december 2015 af Redaktionen

For et par år siden boede jeg på et kollegium, hvor man altid kunne opstøve en fest, hvis man var i humør til en øl. Men jeg havde besluttet at skære lidt ned på alkoholen, så en varm sensommeraften tog jeg mig sammen og gik tidligt i seng. Det var en ulidelig lummer aften, og mit værelse føltes mest som en sauna. Hvad gør man så? Man åbner vinduet og går i seng splitternøgen. Ud på natten vågnede jeg brat af min dybe søvn. Vækkeuret viste 5.30 Var der ikke nogen, der ringede på min dørklokke?

Forsvundet nøgle

Uden at tænke nærmere over min nøgne tilstand steg jeg ud af sengen, gik ud af værelset og ud til fordøren for at se, hvem der ville på besøg. Det skal lige siges, at jeg er komplet rundt på gulvet, lige vågnet – og langtfra i stand til at skelne drøm fra virkelighed. Der var naturligvis ingen ved døren, for der var ingen, der havde ringet på – kun i min drøm. Det fattede jeg bare ikke, så jeg så helt ud ad for- døren for at se, om personen skulle være på vej ned ad en sti tæt på bygningen. Og så smækkede fordøren bag mig!

Læs også: Pinligt: “Og hvad er så det, vi har her?”

Der stod jeg så: nøgen og ude af stand til at komme ind, for jeg havde ikke lige overvejet at tage min nøgle med. Her mistede jeg så den sidste rest af min rationelle sans. Idiot som jeg var, begyndte jeg at lede efter nøglen på kollegiets mråde – i al hast. Jeg var nemlig udmærket bevidst om, at jeg ikke havde en trevl på kroppen. Ud over at jeg var nøgen, var jeg også så godt som blind uden mine briller, så ting omkring mig blev til underlige udflydende silhuetter.

Det må være min nærsynethed kombineret med min tranceagtige tilstand, der resulterede i, at jeg så et postbud(!). Han kom cyklende på stien uden for kollegiet. Det gjorde mig glad. Postbuddet havde selvfølgelig nøgler til alle opgange i kvarteret, tænkte jeg. Han måtte da kunne lukke mig ind! Det faldt mig ikke ind, at posten ikke kører ud før seks om morgenen, og at han næppe havde nøglen til mit værelse. Ikke desto mindre galoperede jeg efter ham.

Tid til at tisse

Men så meldte dilemmaet sig igen: Jeg var jo nøgen, så postbuddet måtte ikke se mig. Da jeg kiggede ned ad stien igen, var cyklen væk. Der røg den chance.

Læs også: Pinligt: “Det er ikke min mor”

Her begyndte det så at gå op for mig, at jeg vist havde befundet mig i en sær drømme-tilstand. Jeg så ned ad mig selv: Min nøgne krop mødte mit blik. Intet andet! Fuck, tænk, hvis der var nogen, der så mig nu. De ville jo indlægge mig på stedet. Så jeg blev pludselig MEGET vågen og MEGET bevidst om, at jeg MEGET gerne ville indenfor. Og dække mine bryster og mit skræv. Nu!

Der var ingen anden udvej. Jeg var nødt til at bide i det sure æble og vække en af mine naboer, så jeg kunne komme på sikker grund. Jeg kunne jo ikke stå der! Heldigvis skulle en af mine naboer på arbejde den morgen, så hun var allerede stået op. Jeg ringede på hos hende.

“Hvad si’r du?!” lød kommentaren, da jeg forsøgte at forklare min situation. Heldigvis efterfulgt af et resolut: “Jeg kommer ned!”

Nu skulle man tro, at jeg havde dummet mig alt rigeligt for det næste års tid, men næ nej. Da jeg pludselig mærkede, at min blære var ved at springe, syntes jeg lige, at jeg skulle sætte mig på hug og tisse – lige der midt på græsplænen foran kollegiets hovedindgang. Så da min veninde kom ud, sad jeg påhug med store tis-sprøjt op ad mine ben. Nice!  

Enden på min uforglemmelige nat blev, at jeg langt om længe kom i seng. Men jeg er desværre ikke sluppet for mobberier af mine kollegie-venner siden. I dag griner jeg selv ad det, selv om det aldrig helt er gået op for mig, hvad der egentlig gik galt ...

Vil du ikke gå glip af næste uges pinlige historier?