© iStock

Pinligt: “Det gjorde jeg bare ikke i min brandert!”

Moralske tømmermænd kan ikke kureres af panodiler eller cola. Det ved disse flove festprinsesser alt om

21. oktober 2015 af Sara Møller Christensen

1. Lillesøster fra helvede

“På vej hjem fra byen fik jeg den idé at crashe en fødselsdagsfest hos en af min storebrors venner. Det foregik på en trendy café, som var lukket til lejligheden, og jeg tog rigeligt for mig af flaskerne. Desværre blev jeg så ivrig, at jeg kom til at vælte bordet med spiritussen. Jeg skyndte mig undskyldende ud på toilettet for at nette mig lidt. Da jeg kom tilbage, var min storebror og alle hans venner skredet. Jeg turde ikke ringe til ham i flere uger efter, men min mor fortalte, at han aldrig havde været så flov i hele sit liv – og det havde jeg heller ikke!”

Anja, 22 år

2. Fræk sms til chefen

“En gang om året mødes jeg med mine gamle efterskoleveninder til en ordentlig bytur. Sidst fik jeg den gode idé at stjæle min gifte venindes telefon, og jeg fandt en tilfældig mand i hendes kontakter. ‘Jeg er våd og vil have dig’, skrev jeg, mens jeg fnisede ubehersket. Da jeg vågnede næste morgen, meldte de moralske tømmermænd sig. Jeg gik til bekendelse over for veninden, der gik helt amok – det var åbenbart hendes chef, jeg havde sms’et til! Hun tvang mig straks til at ringe op og undskylde. Åh, det var en lang søndag!”

Nadja, 26 år

3. Ynkelig a-skål

“Min søde kæreste hjalp mig hjem fra en bytur, hvor jeg var blevet stangstiv. Jeg undskyldte igen og igen, og derefter begyndte jeg tudende at spørge, om han overhovedet kunne lide mig. Men der stoppede min ynkelighed ikke. ‘Du synes, jeg har hængepatter’, hulkede jeg, mens jeg sad nøgen i sengen. Han havde ualmindeligt svært ved at holde masken, for min a-skål er på ingen måde stor nok til at hænge. Næste morgen havde jeg lykkeligt glemt episoden, indtil han genopfriskede den for mig. Da svor jeg, at jeg aldrig ville drikke igen.”

Malene, 21 år

4. Barfodet brandert

“Min søster og jeg havde sovet hos en veninde efter en bytur. Så snart jeg vågnede, fløj min søster over mig: ‘Hvor fanden var du i nat?’. De havde fulgt mig hjem ved to-tiden. Senere var min søster vågnet, da døren gik, og jeg var væk. Selv huskede jeg, at jeg pludselig kom til mig selv en kilometer fra lejligheden og opdagede, at jeg ikke havde sko på. Min veninde og søster havde været vildt bekymrede, indtil jeg dukkede op uden for bygningen og ringede på ved samtlige lejligheder i opgangen. Føj, det havde jeg det dårligt med.”

Mette, 23 år

Læs også: Pinligt: Fra sexet til kikset

5. Tis på tanken

“Jeg var til bryllup og slet ikke klar til at tage hjem, da mine venner fik en taxa. Det resulterede desværre i, at jeg var nødt til at gå hjem. Pludselig skulle jeg tisse, så jeg tumlede ind på en tankstation. Men toilettet var i stykker. Og så skete det: Jeg tissede i min gallakjole lige foran den unge, mandlige ekspedient! Jeg har aldrig nærmet mig tanken igen, for jeg er overbevist om, at alle de ansatte har set episoden på et overvågningsbånd.”

Julie, 28 år

6. Graffiti-kunstneren

“På mit studium bliver alle festerne holdt i kantinen, som til daglig serverer ufatteligt dårlig og dyr mad. Det besluttede min veninde og jeg os for at gøre noget ved, sidst vi var til fest. Vi fandt en tusch og begyndte at skrive på skodderne for vinduerne. På det tidspunkt syntes vi, at ‘lortemad’ og ‘skodkantine’ var det sjoveste i verden. Knap så sjovt var det at komme i skole mandag morgen. De ‘sjove’ skældsord stod der stadig, og vi var sindssygt bange for at blive afsløret. Som de ynkelige rebeller, vi er, fik vi travlt med at fjerne tuschen med neglelakfjerner. Hold kæft, det var pinligt!”

Amalie, 26 år

Læs også: Pinligt: Sangstjerne i saksen

7. En svær pille at sluge

“Jeg inviterede en rigtig hottie med hjem fra byen, men han var ikke den store gentleman. Han nægtede at bruge kondom, og i min brandert gik jeg med til det. Det fortrød jeg selvfølgelig næste morgen. Jeg tager ikke p-piller og måtte derfor en tur på døgnapoteket, som er totalt proppet om søndagen. Da det blev min tur, spurgte jeg diskret, om der var noget, jeg skulle være opmærksom på, når det var tredje gang, jeg tog en fortrydelsespille? Ekspedienten så strengt på mig og svarede, så alle kunne høre det: ‘Du skal måske overveje en anden form for prævention’. Jeg fik lige nøjagtig fremstammet et tak, før jeg skyndte mig hjem med min pille og min dårlige samvittighed.”

Christine, 29 år

8. Trussetyven

“I sommer var mine veninder og jeg i Sunny Beach. En morgen vågner jeg på hotelværelset i alt mit tøj – undtagen trusserne. Jeg har ingen anelse om, hvor de er. Mine veninder husker heller intet, så jeg prøver at ryste oplevelsen af mig ved at gå på disko igen næste aften. Pludselig får jeg øje på en virkelig kikset fyr, der står og smiler lummert til mig, og jeg får det vildeste flashback: mig, ham, stranden, en rodet omgang sex og et par trusser, der forsvinder i havet. Da var jeg ikke specielt stolt af mig selv!”

Stine, 20 år

Læs også: Pinligt: “Jeg er vist gået forkert”

9. Ny i job

“Jeg havde lige fået nyt job og ville imponere mine kolleger med en fantastisk fest. Jeg var lidt nervøs, så jeg gik foran med et godt eksempel på sprut-fronten. Det resulterede desværre i, at jeg gik kold klokken 23. Næste morgen vågnede jeg i min seng, som står midt i stuen, hvor festen blev holdt – og der var bræk på alle puderne. På mobilen lå en sms fra min søde, mandlige kollega: ‘Jeg smed folk ud klokken 02. Du havde det ikke så godt. Tak for en god fest’. Jeg har aldrig glædet mig så lidt til mandag morgen!”

Karina, 26 år

10. Mislykket scoringsforsøg

“I starten af studiet havde jeg den lækreste rusvært. Jeg droppede hurtigt min kæreste, og til næste fest blev jeg vildt fuld og styrede direkte mod rusværten: ‘Ved du godt, at jeg ikke har nogen kæreste længere? SINGLE!’, råbte jeg og pegede på mig selv. Jeg sendte ham et forførende øjekast – og han sendte mig verdens mest ligegyldige blik. Et par dage efter kom han hen og sagde, at jeg ikke skulle være flov. Det var jeg så alligevel.”

Maria, 25 år

Bragt første gang i Woman nr. 153.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.