© iStock

Pinligt: Det sagde jeg bare ikke!

Det lyder okay, da du former ordene i hovedet. Men når de hænger i luften ... Ak og ve! Så ville du ønske, at du kunne trykke på en usynlig knap. Vi har samlet en buket af læsernes alle tiders tåbelige kommentarer

16. maj 2015 af Camilla Haldrup

Gravid med en tyr

“Vi havde biologi i 1.g, og vores lærer havde netop fortalt, at tyresæd faktisk har utrolig stor lighed med menneskesæd. Så begyndte maskineriet jo at snurre rundt i hovedet på mig, og efter fem minutter stillede jeg spørgsmålet: ‘Jamen, Carsten ... Kan man så godt føde en halvt ko/halvt menneske, hvis man nu blev voldtaget af en tyr?’. Der blev grinet en hel del, årskarakteren i biologi var seks, og spørgsmålet er blevet foreviget i min blå bog.”

Marie, 28 år

 

"Bare lad som om..."

“Jeg er damen, der igennem tiden har haft utroligt mange ‘det sagde jeg bare ikke’- replikker, men heldigvis er jeg ret god til at fortrænge dem. Nogle af dem er dog så pinlige, at de ikke sådan lader sig slette. Her er et par stykker af dem. Til en mand, jeg var totalt skør med, og som, jeg godt vidste, var vild med en anden: ‘Du må godt lukke øjnene og lade, som om jeg er Pernille, bare du kysser mig’. Nice! Og hvad med den til kærestens ven, som jeg gerne vil gøre et godt indtryk på. ‘Din søn Lucas er godt nok en sød dreng’. Hertil svarer kærestens ven så: ‘Øh, mit barn hedder Oliver’.”

Marianne, 30 år

 

"Hvor ligger Frankrig?" 

"Jeg er lige kommet hjem fra en ferie i Frankrig, og min geografilærer beder mig vise, hvor jeg har været henne. Han hiver et stort kort ned fra loftet, og jeg går i gang med at lede efter byen. Jeg leder og leder, men kan ikke finde den. Jeg står med ryggen til klassen, men kan mærke, at folk småfniser af mig. Lettere irriteret vender jeg mig om og udbryder: ‘Ja, jeg skal jo lige finde Frankrig først!’. Klassen bryder ud i høj latter. For jeg har ligesom ikke opdaget, at det ikke er et europakort, men et kort over Frankrig, jeg står og kigger på. Flot!”

Therese, 27 år

 

Læs også: 9 pinlige toiletkriser 

 

Stor Kollega - Stor misforståelse

“Til en sommerfest på arbejdet står jeg og snakker med to kolleger. Kvinden er gravid og brokker sig over, at hendes efterhånden ret store mavse er hård at bære rundt på. Jeg tager et sip af den velsmagende velkomstdrink og smiler til den anden kollega. ‘Ja, det kender vi heldigvis ikke noget til, hva’ Morten!’. Manden kigger småfornærmet på mig, tager sig til sin ganske store vom og siger: ‘Tak for hentydningen!’. Jeg bliver knaldrød i hovedet og prøver at forklare, at jeg jo mente, at ingen af os var gravide, men alt, hvad han hører, er en kommentar direkte rettet mod hans store korpus. Øv! Efter en pinlig tavshed drøner jeg ind for at få en velkomstdrink mere. Og en mere og ...”

Louise, 28 år

 

Overfuser dame på en bar

“Mine venner og jeg var på bar, og vi manglede nogle siddepladser. ‘Den ordner jeg’, sagde jeg kækt og gik over til en kvinde, der sad ved siden af en sækkestol, som ingen brugte. ‘Jeg låner lige den her’, sagde jeg og begyndte at trække sækkestolen med mig. Først kiggede hun mærkeligt på mig, hvorefter hun trak sækkestolen i den anden retning og forklarede, at det altså var hendes. Min alkoholpåvirkede hjerne syntes, det var en meget underlig opførsel, og jeg spurgte derfor, hvorfor hulen hun havde slæbt en sækkestol med i byen. Kvinden lignede et stort spørgsmålstegn og udbrød: ‘Øh, det er altså min weekendtaske’. Så listede jeg lige så stille af og satte mig på gulvet.”

Line, 24 år

 

“Sæt dig på et håndklæde”

Jeg skulle sige farvel til en mandlig kollega, som var den sidste tilbage på arbejdet. Han er lidt af en spasmager og siger: ‘Jamen så kan jeg jo gøre, hvad jeg vil. Smide tøjet og løbe nøgen rundt’. Jeg svarer: ‘Så husk at sætte dig på et håndklæde’, fordi jeg tænker, at vi har nogle ret kradsende stole på jobbet. Det ville være ubehageligt at sidde på dem med bar røv. MEN kollegaen tror med det samme, at jeg tror, at han skal sidde og se porno og flå i banditten hele natten – og derfor foreslår et lille håndklæde til at tage de værste pletter ...”

Kathrine, 26 år

 

Læs også: 21 pinlige ting, du ikke er den eneste der gør...

"Øh, hvad for et magasin?"

“Jeg er til ansættelsessamtale på et smart kvindemagasin, hvor chefen spørger, hvilke udenlandske magasiner jeg læser. ‘Vogue’, svarer jeg straks. ‘Hvilken udgave?’, spørger hun og fortsætter: ‘Den engelske, amerikanske eller ...?’. ‘Den danske’, svarer jeg skråsikkert. Chefen ser mærkelig ud. Vogue findes ligesom ikke på dansk.”

Stine, 29 år

 

Maveros til den forkerte

“Jeg var flyttet i andelslejlighed og meldte mig til foreningens festgruppe for at lære de andre at kende. Gruppen består kun af fem kvinder, så det burde være let at huske, hvem der nu er single, hvem der er gravid og ... Nej, det var det så åbenbart ikke. For da vi en eftermiddag skal pynte op i festlokalet, styrter jeg en smule forsinket ind ad døren, undskylder, griner og udbryder: ‘Neeej, nu kan man rigtig se maven, hva’?’ til den kvinde, der ikke er gravid, men som altså bare så sådan ud! Jeg spejder kejtet efter den gravide og ser hende i bunden af lokalet og lader, som om det er hende, jeg taler til. Too late!”

Louise. 32 år

 

S-S-SCKÅÅL for pokker!

“Jeg er til et ’dagen før dagen’-arrangement, før jeg skal begynde på min nye studium. Her skal vi lære vores nye holdkammerater at kende, og ikke overraskende indgår der alkohol. Jeg bunder gladeligt den ene øl efter den anden og får på et tidspunkt lyst til at give min nye studieveninde Trine en øl. ‘Kom nu, jeg giver!’, insisterer jeg vedholdende og snøvlende. Hun bliver ved med at afslå. Næste dag finder jeg ud af hvorfor. Hun fortæller, at hun slet ikke drikker alkohol, fordi hun synes, fulde mennesker er så dumme at høre på. Perfekt! Så synes hun nok, at jeg var topdollar, efter jeg havde overfaldet hende med øltilbud cirka hvert kvarter hele aftenen.”

Line, 25 år

 

Blomster fra ukendt 

“Da jeg boede i Spanien med min kæreste, var jeg slem til at råflirte med en stamgæst på den restaurant, jeg arbejde på. En dag modtager jeg en stor buket blomster. ‘Hvem har sendt dig dem?’, spørger kæresten. ‘Øh, måske en stalker på arbejdet’, svarer jeg og kaster mig ud i en lang forklaring. Han kigger på mig. ‘De er da fra mig, skat’. Ups!”

Henriette, 24 år

Bragt første gang i Woman nr. 113.