Pinligt: Én nat - og aldrig igen!

Det skulle have været dejlig, uforpligtende sex, men det endte med at blive en tåkrummende oplevelse. Hør ni kvinders pinlige oplevelser her

26. juli 2016 af Charlotte Bay

Højlydt sex på toilettet

“Jeg rejste rundt i Sydamerika sammen med en veninde, og udbuddet af lækre mænd var virkelig magert. Efter fire måneder mødte vi to engelske overklassefyre på en bar, og efter nogle timer lokkede jeg den ene fyr med hjem på vores hostel. Her begyndte vi højlydt at være sammen, uanfægtet at vi lå i en sovesal med vidt fremmede mennesker. Der lå en mand lige ved siden af, og han rømmede sig for at gøre opmærksom på sig selv. Til sidst gik vi ud på toilettet og fortsatte vores meget larmende sex! Da jeg vågnede næste morgen, så jeg, at manden, der lå og rømmede sig om natten, var i gang med at pakke. Jeg var så flov, at jeg først stod op, efter at han var gået.”

Katrine

(U)romantisk aften på Bali

“Under en bytur på Bali mødte min veninde og jeg to australske surfere. Hun tog på stranden med den ene, mens jeg kørte en tur på motorcykel med den anden. Senere endte vi hjemme på vores hotel, hvor vi havde virkelig dårlig sex. Alt for famlende og kik­set! Bagefter havde jeg lyst til, at han skulle gå, men han blev liggende. Så jeg pakkede mig helt ind i min sovepose. Da min veninde kom hjem efter sin romantiske aften, lå vi i hver vores ende af sengen med ryggen til hinanden. Meget romantisk!”

Jeg lukker mig selv ud

“For nyligt mødte jeg en mand i byen og tog med ham hjem. Vi havde nogle fælles bekendte, men vi kendte ikke rigtigt hinanden. Om morgenen gav jeg ham et blowjob, og bevægelsen med hovedet nedad kombineret med, at jeg havde druk­ket tæt aftenen før gjorde, at jeg fik det virkelig dårligt. Pludselig kunne jeg mærke, at nattens tequilas pres­sede for at komme ud den anden vej, og jeg sprang ud på toilettet for at kaste op. Flere gange. På et tids­punkt var han nødt til at gå, fordi han havde en aftale, men jeg kunne ikke gå nogen steder. Jeg sagde, at jeg var nødt til at blive liggende. Først tre en halv time senere kunne jeg bevæge mig ud af hans seng og tage hjem, og vi har ikke snakket sammen siden.”

Sandra


Who's your daddy

“En aften var jeg sammen med en fyr hjemme hos ham. Hans seng stod op ad radiatoren, og da han tog mig bagfra, slog jeg hovedet ind i ap­paratet. Det gjorde skideondt, fordi det var så­dan et gammeldags jernmonstrum med skarpe kanter. Jeg prøvede at stoppe ham, men han hørte ikke noget. Han havde travlt med at sige “Who’s your daddy?” og tale om, at han ville mærke sin store pik oppe i mig. Rigtig macho­ agtigt! Det var totalt komisk, og jeg begyndte at grine. Næste dag havde jeg tydelige mærker i panden efter radiatoren.”

Kristine

LÆS OGSÅ Pinligt: Nej hr. Tolder, det er ikke et våben

© Giphy.com

Kendt fra Tv

"I et stykke tid havde jeg været småforelsket i en stu­dievært fra tv. Jeg havde aldrig mødt ham, men jeg syntes, at han så fræk ud. Da jeg mødte ham tilfæl­digt i byen, fortalte jeg ham om mit crush og flirtede ret åbenlyst. Jeg regnede ikke med, at det ville blive til noget, men pludselig var han på og foreslog, at vi tog en taxa hjem til mig. Om morgenen gav jeg ham et blowjob, og lige efter han var kommet, sagde han: ‘Jeg elsker virkelig min kæreste!’, og så var han ude af døren. Det kurerede mig for mit betagelse, og siden har jeg zappet væk, når jeg har set ham i fjernsynet.” 

Louise

Håndhændet spanking

“En aften skulle jeg ses med en fyr, jeg havde mødt på en skiferie. Vi var hjemme hos mig og begyndte at dyrke sex. Han var et or­ dentligt brød med nogle store landmandshænder, og på et tids­ punkt, da han tager mig bagfra, fornemmer jeg noget oppe i luf­ten. Idet jeg vender mig om, ser jeg hans hånd komme flyvende med 220 kilometer i timen. Han gav mig sådan et klask i røven! Inden jeg kunne nå at sige noget, fik jeg et til. Bagefter sad der fem røde fingre på min stakkels balle. Det endte med, at jeg smed ham ud, fordi han var for voldsom.”

Fik strømpebukser i gave af hans mor 

"I slutningen af 1. g ville jeg ikke være jomfru længere. Så efter en fest tog jeg hjem sammen med en sød fyr fra min klasse. Næste morgen kom hans mor ind på værelset, mens vi stadig lå nøgne under dynerne. Hun syntes, det var hyg­geligt med besøg og inviterede mig på morgen­mad. Da vi sad om bordet, fortalte hun, at det var en tradition i familien at give gæster en gave, den første gang de var på besøg. Så hun gav mig et par af sine strømpebukser – helt nye og sta­dig pakket ind! Det var mit første one­night­ stand, og det levede på alle måder op til sit me­get pinlige rygte.”

Mette

© Giphy.com

Stor mand, lille...

“Efter en aften i byen tog jeg hjem med en dejlig mand, som var basketball­spiller og næsten to meter høj. Han tog sit tøj af og lagde sig på sengen. Jeg fik et chok, da jeg så hans pik! Den var den mindste, jeg nogensinde har set! Det så helt åndssvagt ud på sådan en stor mand. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre, så jeg gik uden at sige noget. Stakkels mand.”

Nina

Slap firmaflirt 

“Efter en firmajulefrokost fulgtes jeg med en kollega hjem i taxa. Vi havde sludret lidt til fes­ten og danset en enkelt dans, men ellers hav­de han ikke virket så interesseret. Da vi sad i taxaen, foreslog han pludselig, at vi tog hjem til mig og drak en øl. Hjemme hos mig ville han putte, og vi kyssede lidt. Da klokken blev seks om morgenen, ville jeg gerne i seng og gjorde mine til, at han godt kunne gå. Men jeg havde nærmest ikke rejst mig fra sofaen, før han lå nøgen i min seng. Vi prøvede at være sammen, men potensen var der ikke rigtigt. Bagefter stod han op og tog hjem, og siden har han dår­ligt kunnet hilse på mig på arbejdet!” 

Inger

Artiklen er tidligere bragt i magasinet Woman.