Pinligt: Hvem har slået en skid?

Du kniber ballerne sammen. Stramt. For den må ikke slippe ud, den fæle fis. Ti læsere kunne ikke holde gassen inde og slog en prut på et uheldigt tidspunkt

27. juni 2015 af Karina Kold

Skedeprut til yoga 

“yoga skulle være så sundt. Så jeg havde meldt mig ind i en yogaklub med træning hver onsdag. Min kæreste havde fået lov at tage med til en træning, så han kunne teste, om det var noget for ham. inden vi cyklede ud til yoga-centret, nåede vi lige et hurtigt knald – men det var måske ikke den bedste idé. For da timen begyndte, og vi skulle til at meditere i en helt, helt stille sal ... , slog jeg en kæmpe skedeprut! Min kæreste var flad af grin, og flere af de andre på holdet kunne heller ikke lade være med at fnise. det var så pinligt, at jeg skiftede hold!”

Tanja, 25 år

 

Den allerførste gang

“Jeg var netop kommet i et forhold. En dag, da min kæreste havde sagt noget sjovt, grinede jeg så meget, at jeg slog en prut. Først prøvede jeg at ignorere det. Måske havde han ikke hørt det? Jeg ville jo gerne have, han skulle forblive i troen på, at jeg adrig prutter. Man han havde opdaget det! For han kiggede overrasket på mig og sagde: ‘Slog du lige en prut?’. Jeg gemte hovedet under dynen: ‘Ja...’. Siden hen slog jeg flere prutter sammen med ham, men den første gang skulle jeg lige over.”

Mette, 23 år

 

 

Boble-prut i badekarret 

“Min kæreste og jeg passede mine forældres hus – helt for os selv – i en uge. Det betød, at vi havde sex overalt! En aften slukkede vi lyset på badeværelset og tændte stearinlys. Meget romantisk. Badekarret blev fyldt med varmt vand, vi satte os ned i det og så lidenskabeligt på hinanden. Men ak: I samme sekund mærker jeg, at jeg skal slå en, så i øjeblikket efter stiger der ildelugtende bobler op i vandet mellem os. Det tog lige toppen af stemningen!”

Nicole, 21 år

 

Læs også: Pinligt man må lide for skønheden

 

Elskovskugler... og lidt til

“I en sexshop var jeg faldet over nogle elskovskugler, bolde på størrelse med vindruer på en snor, som man putter op i numsen og trækker ud, så de stimulerer anus. Det var så ikke lige det, der skete, da jeg prøvede dem med min flirt. Han var lidt kedelig, så de nye kugler skulle testes. Jeg satte dem op, men da han hiver i snoren, og kuglerne glider ud, sker der det, at jeg kommer til at skide! Han blev vildt forskrækket, og jeg fattede ikke, hvad der skete, før jeg så
lagnet med min afføring! Så røg de elskovskugler ud.”

Louise, 26 år

 

Vågnede af min egen prut

“Da jeg rejste som backpacker i Thailand, var jeg med en natbus på vej op til Chiang Mai. Jeg havde lagt mig til rette med benene oppe på sædet foran. Bussen bumlede af sted, så det var ret svært at falde i søvn. Men omsider gled jeg ind i drømmeland. Jeg havde nok sovet i en times tid, da jeg vågnede med et sæt. Hvorfor? Fordi jeg slog en kæmpe prut! Min mistanke blev bekræftet ved, at flere andre i bussen også var vågnet ved mit rabalder og nu kiggede forarget ned på mig. Jeg skyndte mig at lukke øjnene og prøvede at bilde mig selv ind, at det kun var en ond drøm.”

Signe, 24 år

 

Fitness satte gang i fordøjelsen

“Til en ‘mave-balle-lår’-time i mit lokale fitnesscenter har jeg engang slået en prut. Heldigvis var musikken ret høj, så jeg tror kun, det var dem lige omkring mig, der hørte den, og de lod som ingenting, men det var nu pinligt nok alligevel. Vi lavede sådan nogle squats, hvor man bøjer ned i knæene, som om man vil sætte sig på en stol, og så op igen. I et af de squats får jeg ikke strammet op i min ringmuskel, så jeg slog en fis, der både larmede og lugtede i hele salen. Øv.”

Maja, 26 år 

Læs også: Pinligt: Sexlegetøj på afveje

Vibrationer i sædet 
“Jeg var på anden date med en dejlig mand. Efter en teatertur tog vi bussen hjem til ham. Jeg må have spist noget dårlig mad, i hvert fald kunne jeg mærke, at der var en slem prut på vej. ‘Den lader jeg sive ned i sædet,’ tænkte jeg. Hellere det end end at gøre det hjemme i sengen! Men min prut gav åbenbart nogle vibrationer ned i sædet, for han tog sig til baglommen og trak sin mobil op, fordi han troede, det var hans mobil, der havde fået sædet til at vibrere. Men der var ingen sms på hans mobil, og så var jeg lige som afsløret.”

Cille, 24 år

 

Fis og ballade på dansegulvet

“Efter diskotekerne er blevet røgfri, er det altså meget svært at snige en fis ud under skørtet, uden den bliver opsnuset. Jeg indrømmer blankt, at jeg fiser en del – også til fester. Mit skuespillertalent er heldigvis eminent på et dansegulv. En aften, da jeg havde sluppet en fæl vind, og folk faktisk forlod dansegulvet i væmmelse, holdt jeg mig også for næsen, rystede forarget på hovedet og forlod gerningsstedet, så ingen fattede mistanke.”

Katrine, 22 år

Læs også: Pinligt: Det store surprise party

Mylderbæ til eksamen

“Matematik har aldrig været min stærke side. Så da vi havde skriftlig eksamen i faget i gymnasiet, var jeg så nervøs, at jeg fik ufattelig dårlig mave og tyndskid. Mens de andre sad koncentreret over beregningerne, kunne jeg slet ikke tænke på andet end min rumlende mave – og den gas, jeg lukkede ud. Jeg skulle på toilettet hele tiden, og hver gang var jeg nødt til at række hånden op og blive fulgt derud af en eksamensvagt. Det var simpelthen så ydmygende, at alle kunne følge med i mine toiletbesøg.”

Trine, 28 år

 

Liderlige prutter

“Når jeg bliver ophidset, kommer jeg nogle gange til at slå prutter, som stinker. Det er vildt pinligt og usexet! Nogle gange kan jeg grine ad det, andre gange mister jeg helt lysten. Jeg har også engang slået en prut lige i hovedet på min ekskæreste, mens han var i gang med at slikke mig. Det var så synd for ham! Jeg tror, det har noget at gøre med, at jeg slapper for meget af i underlivet, når jeg bliver opstemt – en lidt uheldig kombination.”

Majken, 19 år

 

Bragt første gang i Woman nr. 150.