Pinligt: Kiks med kondomet

Det kan være åh så svært at få kondom og kalorius til at samarbejde. Hør ti læseres mest kiksede oplevelser med Gummi-Gert

4. juli 2015 af Karina Kold

Må jeg se dit id – ikke dit kondom 

“Jeg var småfuld, i godt humør og skulle ind på en natklub sammen med mine veninder. i døren skulle vi vise id for at komme ind. jeg havde en lille skuldertaske med og kæmpede med at få fumlet mit kørekort frem uden at lipgloss, hårnåle, tyggegummi og andre godter røg ud af min proppede festtaske. Men jeg var virkelig ufiks på fingrene. Ud faldt det kondom, jeg havde med mig just in case. ‘det må du vist hellere få med dig’, sagde dørmanden og stak det ned i min taske efter at have samlet det op mellem mine stiletter. nøj, det var pinligt!”

Tine, 25 år 

 

Kondom på afveje

“I løbet af en dejlig sex-akt sprang kærestens kondom og forsvandt på mystisk vis. Vi ledte overalt, men fandt det ikke. Vi gik i bad, og jeg mærkede pludselig noget, der sad og drillede oppe i hulen. Jeg stak fingrene op og mærkede en lille snip af kondomet, men jeg kunne ikke nå det. Mens min kæreste måbende så til, skruede jeg brusehovedet af og stak forsigtigt slangen op i kusinen for at skylle kondomet ud. Aldrig har jeg prøvet noget så pinligt og ubehageligt.”

Eva, 25 år

 

 

Gummi i skalkeskjul

“En aften, da min kæreste og jeg havde sex, sprang kondomet. Panisk tog vi på døgnapoteket efter en fortrydelsespille. Et par dage efter gav han mig finger, da han pludselig stoppede og kiggede mærkeligt på mig. ‘Der sidder noget oppe i dig, skat’. SÅ pinligt! Jeg kunne ikke få det ud, så pludselig lå han og pillede mig i kusinen. Til sidst hev han et stort stykke sprunget kondom ud af mig. Det var de længste 20 minutter i mit liv.”

Lisbeth, 24 år

 

Læs også: Pinligt: jeg snupper bare en lille tår

 

Høm høm med gevinst

“I en periode datede jeg en mand, der havde fået sig en hund. Den var sød, men også ret besynderlig: Den var meget glad for lugten af sex. Den kunne finde på at rode skraldespanden i hans soveværelse igennem, hvis vi havde smidt et brugt kondom i den, og det skete ret ofte. Vi grinede egentlig bare af det indtil en eftermiddag, hvor hans mor havde luftet hunden og
kom noget forundret hjem. Gæt, hvad hun havde fundet i hundens afføring!”

Signe, 27 år

 

 

 

Se her, mormor

“Jeg havde været sammen med en mand en nat, og næste dag skulle min mormor komme forbi. Manden blev smidt ud om morgenen, og jeg fik mig et bad, inden min kære mormor ringede på døren. Hun og jeg står på et tidspunkt og snakker inde i mit soveværelse, da jeg til min store forskrækkelse ser, at nattens brugte kondom ligger på mit tæppe lige ved siden af sengen. Min mormor står stadig og taler, men jeg kan ikke få øjnene fra kondomet. Jeg ved ikke, om hun nogensinde så kondomet, men hun er en høflig dame, så hun har nok bare holdt det for sig selv.”

Amalie, 22 år

 

Læs også: Pinligt: Penishævneren 

 

Klask, lige i øjet!

“Engang, da min kæreste og jeg havde haft sex, fik jeg æren af at tage kondomet af ham. Og hvordan griber man så lige det an? Jeg var i hvert fald ikke vildt rutineret i afmontering af kondomer. Så i stedet for at rulle det af, hev jeg. Det sad fast. Og jeg hev lidt mere. Og lidt mere. Dumt! Da det havde udvidet sig, sprang det lige op i øjet på mig med et ordentligt gummiklask. Og det sæd, der var i kondomet, strintede ud over os begge og sengetøjet.”

Sofia, 20 år

Hun skred i kondomet

“Efter en dejlig omgang sex tænkte min kæreste åbenbart: ‘Vi smider da bare kondomet på gulvet, for selvfølgelig husker vi at fjerne det i morgen’. Men morgenen efter vågnede vi lidt for sent, måtte skynde os på job og glemte alt om det fyldte kondom, der stadig lå midt på gulvet. Efter arbejde kom en veninde hjem til mig. Jeg stod ude i køkkenet, mens hun tullede rundt i lejligheden. Pludselig hørte jeg hende råbe: ‘Maaarrriii...’! efterfulgt af et ordentligt brag. Jeg styrtede ind på værelset, og så var hun sgu gledet i kondomet. Ups.”

Maria, 28 år

 

Kondom-cola...

“Min kæreste og jeg havde sex på hans værelse. I mangel af bedre proppede vi det brugte kondom i en tom sodavandsdåse på gulvet. Næste morgen valgte min svigermor at rydde op på værelset, mens vi spiste morgenmad. Jeg kan huske, hvordan hun kom ud i køkkenet med dåsen i hånden for at hælde den sidste slat sodavand ud. Til hendes overraskelse røg der også noget andet ud. Jeg glemmer aldrig det chokerede blik, hun sendte os.”

Amanda, 19 år 

 

Læs også: 14 pinlige ting vi alle har prøvet i sengen

Størrelse xxl

“Jeg havde besluttet af skaffe kondomer, så min kæreste og jeg kunne have sex. Jeg anede intet om størrelser og valgte medium. Før vi skulle have sex, baksede jeg med de skide kondomer og ødelagde fire undervejs. De var for små! Næste dag gik vi ud og købte nogle i large, som også viste sig at være for små. Nul sex den weekend! Næste gang skulle bare være en succes, så jeg bestilte xxl-kondomer på nettet. Hurra, der var ja-ja-jackpot!”

Cecilie, 26 år

 

Sikken klam overraskelse

“Min kæreste bor i et kollektiv. En aften troede min kæreste og jeg, vi var alene hjemme og snuppede et langt, frækt bad. Men da vi slukkede for bruseren, kunne vi høre, at vi ikke var alene hjemme. Vi listede ind på hans værelse og hyggede videre i sengen, indtil en sms tikkede ind: ‘Gider I ikke rydde op efter jer på badeværelset’? Min kæreste havde lagt det brugte kondom på håndvasken – lige ved siden af sin kvindelige bofælles tandbørste. Hun havde lagt en seddel med påskriften ‘Hmm...’. Jeg har stadig dårlig samvittighed.”

Tilde, 23 år