© Getty Images

Pinligt: "Neeej, lige hvad jeg ikke ønskede mig"

Vi elsker at få gaver! Men nogle gange kan det blive til en virkelig pinlig affære

14. marts 2015 af Woman

Hvilken værdighed?
“Til min fødselsdag gav min nye kæreste mig en superflot kjole. To størrelser for lille. Jeg kunne straks se, at jeg ikke kunne være i den, og sagde det. Men min kæreste blev ved med at insistere på, at jeg skulle prøve den. Til sidst gav jeg ham lov til at prøve på at møve kjolen ned over mig. Han gav et ordentligt ryk, der lød et kæmpe ‘riiitsj’, og så var den gave - og hans illusioner om mig som en størrelse small - ødelagt!”
Karina, 27 år

Den, der ler sidst...
“For to år siden holdt jeg jul med hele min familie. Vi skiftedes til at pakke gaver op, mens alle så nysgerrigt til. Da det blev min tur, overrakte min teenagelillebror mig min gave, mens han var iført et smørret smil. Jeg var mildest talt ved at dø af skam, da jeg åbnede gaven og til min store skræk så, at det var en enorm pik på cirka fire kilo - lavet i ler. Tak for det, lillebror!”
Ann Sofie, 26 år

(U)romantisk kæresteferie
“Da jeg begyndte på nyt studie, blev jeg ret hurtigt kæreste med en herrelækker fyr. I de første måneder svævede vi begge på en lyserød sky af forelskelse og gik til den på lagnerne! Vi passede sammen på alle niveauer, og jeg var ikke i tvivl om, at jeg havde fundet min soulmate. For at fejre, at vi havde været sammen i seks måneder, inviterede han mig på et romantisk weekendophold på et fedt hotel. Jeg glædede mig helt vildt, og som tak ville jeg overraske ham i stor stil. Derfor tog jeg i en sexshop med en veninde, hvor jeg købte et sexet sygeplejerskekostume og lidt frækt legetøj, som jeg fik pakket ind til ham. Jeg var sikker på, at han ville blive ellevild, og var helt oppe at ringe over mit påfund. Da vi ankom til hotellet, besluttede vi os for at gå en tur og derefter få noget mad. Aftenen skulle herefter sluttes af på hotelværelset - med et ‘vil ikke forstyrres’- skilt på døren. Jeg var edderspændt på at se, hvordan min intetanende kæreste ville reagere på min frække overraskelse. Da det endelig blev aften, gik vi op på værelset. Jeg listede mig ud på toilettet med en taske, som gemte på alle sagerne. Jeg iklædte mig det frække kostume og tog en morgenkåbe over, så jeg kunne give ham et lille show. Ellers tak ... Da jeg kom ud, lå min kæreste og kiggede sultent på mig fra sengen. Jeg gav ham gaven, der indeholdt håndjern, en penisring og et bind til øjnene, og mens han pakkede op, smed jeg langsomt morgenkåben og forsøgte at forføre ham i mit sygeplejerskekostume. Min kærestes ansigtsfarve skiftede trinvis fra rød og normal til hvid og - ikke så normal. Stemningen dalede stille og roligt, og da han for alvor havde opfattet, hvad gaven var, kiggede han forfærdet op på mig og sagde: ‘Ej skat, det tænder jeg altså bare overhovedet ikke på. Men tak ...’. Jeg kunne være død af skam og mumlede noget i stil med: ‘Øhm... Jamen jeg troede, du ville blive glad’, mens jeg fumlede rundt med at få pakket alt væk, så vi kunne glemme det hurtigst muligt. Vi fik desværre ikke brugt ‘vil ikke forstyrres’-skiltet den aften, og der gik meget lang tid, før vi kunne grine af den åndssvage hændelse. Jeg køber ALDRIG sexlegetøj igen. I hvert fald ikke uden min kæreste!”
Rie, 32 år

Fald død om
“Min daværende kæreste arbejdede i en tøjbutik, der hedder Drop Dead. Da jeg skulle til optagelsesprøve på Journalist-højskolen, ville han gerne give mig en gave. Vi sad i en bil sammen med min mor der lige havde hentet os, og da jeg åbnede gaven, gemte der sig en hvid T-shirt indeni. Der stod ‘Drop Dead’ med blodrød skrift på brystet. Min mor fik et hysterisk fniseanfald og hulkegrinede: ‘Giver du hende en T-shirt, hvor der står ‘fald død om’, lige inden hun skal til optagelsesprøve, Mathias?’. Jeg blev totalt rød i hovedet og forsøgte panisk at tysse på hende, men hun kunne slet ikke styre det. Min kæreste blev helt stille, mens min mor blev ved med at lave jokes om, at det var det værste gavevalg, hun nogensinde havde været vidne til.”
Johanne, 25 år

Ungpige-trussen
“Da jeg fyldte 13 år, var hele familien inviteret på boller og kakao. Jeg pakkede gaver op foran gæsterne, og den sidste var en blød pakke. Da jeg åbnede den, havde jeg svært ved at finde en grimasse, der kunne passe. I min hånd lå en hvid blonde-g-streng med hul foran. Endnu værre: Jeg havde fået den af min farmor! ‘Jeg synes, at sådan en ungpige-trusse passer godt til dig’, forklarede hun. Jeg vidste ikke, om jeg skulle grine eller græde.”
Elisabeth, 21 år

En (ikke så) åben familie
“Da jeg fyldte 18 år, holdt jeg en stor fest for både familie og venner. Uden at jeg tænkte så meget over det, stod jeg og pakkede gaver op med både familie og venner som publikum. Da jeg nåede til gaven fra min bedste veninde, trak hun mig lidt til side og sagde, at det nok var bedst, hvis jeg åbnede gaven et andet sted, da hun mente, at min familie ville finde den upassende. ‘Ingen alarm’, tænkte jeg, da min familie generelt er åbne omkring seksualitet. Det viste sig dog, at jeg skulle have fulgt min venindes råd. Gaven var nemlig en bog om sadomasochisme med en bundet kvinde, der blev pisket, på forsiden. ‘Hvad i alverden er dog dét!?’, spurgte min bror med afsky i stemmen. Efterfølgende var hele min familie nødt til at skylle oplevelsen ned med rigelige mængder vin!”
Mia, 28 år

Bragt første gang i Woman nr. 191

Womans store fødselsdagsnummer er på gaden 26. marts. Hip hurra!

LÆS OGSÅ Pinligt: Læsernes første møde med svigermekanikken