© Runa Steppinge

Pinligt: På flugt gennem sneen

På skitur med studiet - det lyder godt. Men der er også rig mulighed for at dumme sig på sådan en tur...

14. februar 2015 af Woman

Solen skinnede, sneen var perfekt, og øllene iskolde. Det var kort sagt en fantastisk skitur. Og bedst af alt: Jeg var af sted med en udsøgt samling af de bedste folk fra mit studie - inklusiv lækre Johan fra semesteret over mig. Jeg havde luret på ham i månedsvis, men desværre var hans eks også med på turen, og hun var efter sigende stadig forelsket i ham.

Og for ligesom at gøre det hele endnu mere kompliceret var de to blevet installeret i den samme hytte, mens jeg boede et andet sted sammen med veninderne. Så jeg slog mig til tåls med, at det nok ikke ville blive til den store romance mellem Johan og mig i denne omgang. Men derfor kunne jeg jo godt lægge fundamentet til en senere flirt...

Nå, men med til skiferien hørte selvfølgelig afterski. Der blev festet igennem, og snart gik det op for mig, at Johan heller ikke syntes, jeg var helt dum. Der blev udvekslet hede blikke i den iskolde vinterluft, og vi råflirtede. Det var faktisk, som om det hele blev endnu frækkere af, at det var forbudt. Og den tredje aften kunne vi ikke holde os længere.

LÆS OGSÅ Pinligt: Sex med den forkerte mand

På et tidspunkt lykkedes det os at snige os udenfor.Vi snavede et par minutter bag diskoteket og blev hurtigt enige om at fortsætte i mere private omgivelser. Mit værelse var imidlertid optaget af sovende veninder, men heldigvis var der fri bane hos Johan, og vi låste os fnisende indenfor.

Vi gik ind på hans værelse, og det blev hurtigt meget hot - han var bestemt ikke dårligere i virkeligheden end i mine fantasier. Men pludselig hørte vi yderdøren gå op, og to feststemte kvindestemmer kaglede løs. OMG! Den ene stemme tilhørte tydeligvis den forsmåede eks!

“Ved du, hvor Johan blev af? Jeg tjekker lige, om han er kommet hjem,” hørte vi hende sige. Min første refleks var at hive dynen op over hovedet. Og heldigvis for det, for i samme nu gik døren op, lyset blev tændt, og ekskæresten stod i døråbningen. “Hvorfor gik du tidligt hjem?

Kommer du ikke ind og drikker en godnat-øl?” snøvlede hun. Jeg lå musestille under dynen, mens Johan forsøgte at få eksen ud af soveværelset. Men snart stod veninden også derinde. “Hvor er du bare keeeedelig,” grinede de. Det føltes, som om der gik flere timer (i virkeligheden var det nok kun et par minutter), før de endelig opgav og satte sig ind i stuen. Men hov - jeg var fanget!

LÆS OGSÅ Pinligt: SMS-flirt på afveje

Nu var gode råd dyre. Johan og jeg blev hviskende enige om, at det var for sent at gå til bekendelse - det ville simpelthen se for mærkeligt ud, hvis jeg trådte ud i stuen nu. Først besluttede vi os for, at jeg skulle liste ud, når de var gået i seng. Men der kom hurtigt flere festglade studiekammerater til, og det udviklede sig snart til et ordentligt brag af en morgenfest.

Til sidst så jeg ikke anden udvej end at hoppe ud af vinduet. Vi befandt os godt nok på første sal, men jeg tog mod til mig og sprang ud i snedriverne. Jeg spurtede som en snehare gennem landskabet over til min egen hytte, hvor veninderne sov. Pyha - endelig var jeg sluppet ud af den penible situation, og der var heldigvis ingen, der havde set mig.Troede jeg.

Næste morgen vågnede jeg dog ved, at en samling råbende tøser forlangte at få at vide, hvad jeg havde lavet med Johan - og hvorfor jeg var kommet så sent hjem. Dammit! Her havde vi ellers troet, at vi var så diskrete! Og som om det ikke var slemt nok, viste det sig, at et par af gutterne fra studiet tilfældigvis var kommet forbi, da jeg sprang ud af Johans vindue, og snart var historien om min flugt gennem sneen spredt på hele studiet.

Jeg var ved at dø af skam og turde på ingen måde se ekskæresten eller hendes veninder i øjnene resten af turen. Det blev aldrig til mere mellem Johan og mig. Men semesteret efter kom jeg på hold med eks’en, og hun viste sig overraskende nok at være en ualmindeligt sød kvinde, der ikke bar nag - vi er faktisk blevet rigtig gode veninder.

Bragt første gang i Woman nr. 173