© Mette Dreyer

Pinligt: Penishævneren

En god gang sex med en eks. Det er, hvad der er lagt op til, men der er faktisk mere bid i historien

22. november 2014 af Woman

En lørdag aften står jeg alene i byen, efter mine veninder er taget hjem. Lidt fortabt, indtil Christian - min ældgamle, store efterskole-kærlighed - pludselig dukker op. Der går ikke mange øl, før vi lader os rive med ned ad memory lane, og det første tungekys bliver udvekslet. Christian spørger, om vi skal fortsætte hjemme hos ham, og det tager mig ikke mange sekunder at svare. Jeg er på!

Da vi går fra diskoteket, går det dog hurtigt op for mig, at "hjemme" for ham i øjeblikket betyder hos hans forældre. Det ville sådan set også være okay, hvis ikke det var, fordi han bor i sin mors syrum og sover på en briks. Men vi skal selvfølgelig ikke sove, så vi er knap inden for døren, for løjerne begynder.

LÆS MERE Pinligt: Bytur med blå blink

Da jeg vågner om morgenen, ligger han allerede med en hånd i mine trusser og er meget liderlig. Den mand får blodet til at strømme hurtigere i mine årer, så jeg lader mig rive med - dog i en meget behersket lydmæssig udgave. Rent fysisk går vi til den, og vi er lige ved at nå klimakset, da ulykken sker.

Pludselig ser Christian helt underlig ud i ansigtet og trækker sig ud af mig. “Hvorfor stoppe nu?” spørger jeg forpustet. Men så ser jeg ned. Langs mit lår og ned på gulvet løber et langt spor af blod! Det ser drabeligt ud, og jeg bliver selvfølgelig forskrækket.

Min næste tanke er: "Hvor pinligt, jeg har fået menstruation!". Christian rejser sig fra sengen og begynder at undskylde, hvilket jeg intet forstår af. Så går han ud for at finde noget papir at tørre op med.

Bornholmsk nødråb

Jeg når kun at undre mig i et sekund, før jeg hører et brag fra køkkenet. Så bryder kaos ud. Forestil jer nu en kvindestemme på rungende bornholmsk. Det er den lyd, der sekundet efter ram- mer mit øre: “Ring efter en ambulance. Christian bløder fra tissemanden,” lyder den ophidsede kvindestemme.

Jeg springer op og går ud i køkkenet med dynen opkring min nøgne krop. Her ligger min Chri-stian, så lang han er, fladt på gulvet. Han er åbenbart besvimet af smerte, og over ham står hans mor - fuldstændig hylet ud af den.

LÆS MERE Pinligt: SMS-flirt på afveje

“Ring efter en ambulance. Christian har været sammen med en pige, og nu bløder hans tissemand!” Det var sikkert ikke meningen, men udråbet lyder som én stor anklage imod mig. Som om jeg har bedt hendes stakkels søn om at knalde, indtil han er besvimet af smerte! Det gør det så absolut ikke mindre tragikomisk, at hendes bornholmske accent synger igennem.

Øjeblikket efter kommer faren, der glor forundret op på mig med et blik, der siger: "Hvad har du dog gjort ved ham?". Heldigvis er Christian ved at komme til sig selv, og han synes tydeligvis, at situationen er mindst lige så pinlig, som jeg gør.

LÆS MERE Pinligt: Sex med den forkerte mand

Han får sin mor til at slappe af, og vi hjælper ham ind i seng igen. Det viser sig, at min gamle kæreste har sprængt strengen på sin pik, hvilket har forårsaget et mindre blod- bad.

Der er vi så: Christian jamrende i sin seng, moren trøstende sin søn, og jeg, der febrilsk forsøger at samle mit tøj, så jeg kan komme væk. Hurtigst muligt. Netop som situationen ikke kan blive mere absurd pinlig, stikker faren sit hoved ind i døråbningen. Med et smørret grin kigger han på mig og siger så: “Er du kommet til at bide hul, eller hvad?” Jeg har aldrig været så flov og kan med sikkerhed sige, at det bliver jeg heller aldrig igen.

Bragt første gang i Woman nr. 126