© Mette Dreyer

Pinligt: Sex med den forkerte mand

Dømmekraften ryger som bekendt ofte i fuldskab, men for denne læser svigtede den totalt. Gentager: totalt!

8. februar 2015 af Woman

Min uheldige oplevelse ligger seks år tilbage, hvor jeg havde kendt min nuværende kæreste i nogle måneder. På det tidspunkt var vi endnu ikke et officielt par - vi var bare bollevenner. Således var det efterhånden blevet rutine at hooke up for at dyrke sex efter byture. Og denne lørdag nat var ingen undtagelse.

Da mine veninder tog hjem fra byen, besluttede jeg mig for at tage hjem til Michael og overraske ham. Det skal lige siges, at jeg var 17 år og havde et meget afslappet forhold til sex, så min plan lød perfekt i mine ører: Michael skulle vækkes med et blowjob!

Jeg parkerede cyklen op ad hækken, låste den, og stavrede så op ad havegangen til huset. Michael havde lejet værelserne i kælderetagen med egen indgang. Det var midt om natten og januar måned, så der var bælgravende mørkt - både i haven, og da jeg sneg mig ned i kælderen.

LÆS OGSÅ Pinligt: Det store surprise-party

Inden jeg gik ind til ham, tog jeg alt mit tøj af og friskede parfumen op, og så var jeg ellers klar! Musestillle åbnede jeg døren til hans værelse, hvor hans seng stod lige indenfor. Selv om jeg var fuld, var jeg helt bevidst om, at det var lidt vildt, det jeg havde gang i. Men jeg kendte Michael nok til at vide, at han ville være helt med på det.

Jeg løftede forsigtigt dynen og kravlede op under den fra fodenden. Forsigtigt begyndte jeg at kysse og nappe hans inderlår - og da det ikke vækkede ham, gik jeg lidt mere drastisk til værks. Jeg listede boksershortsene af ham og begyndte at lege med kuglerne med min tunge. Det gav til gengæld hurtigt resultat: Han begyndte straks at vokse.

I min fuldskab følte jeg mig både liderlig og modig, og da der lå en dejlig stiv pik for næsen af mig, var det naturligt at gå videre og give et blowjob. Det kunne Michael godt lide. Han blev helt stiv, og jeg vidste godt, hvad det betød: Nu skulle vi have sex!

I mørket kravlede jeg op på ham og begyndte at ride ham. Jeg var pænt fuld, og hæmningerne var væk. Vi har dog ikke været i gang i mange minutter, da han pludselig vågner op helt forvirret og sætter sig chokeret op i sengen. Hvilket selvfølgelig gør, at jeg prompte hopper af.

LÆS OGSÅ Pinligt: "Gud, heeej svigermor"

I næste sekund får jeg mit livs chok: Jeg ser ikke Michael ind i øjnene - men vennen Martin! Han kigger på mig - tydeligvis stadig opstemt. Mit ansigt brænder af flovhed. “Undskyld. Øh, det var tiltænkt Michael,” forklarer jeg. “Du behøver ikke at stoppe,” er hans kommentar.

Jeg skal ærligt indrømme, at det absolut heller ikke var det, jeg havde mest lyst til, og da jeg fik at vide, at Michael var gået kold på sofaen i stuen, kunne jeg ikke stå imod. Jeg gjorde ingen modstand, da Martin kyssede mig på halsen. Han lagde mig på ryggen og gjorde seancen færdig med stil.

Bagefter lå vi og snakkede om, at det var det bedste sex, vi begge havde fået. Men jeg var stadig vild med Michael, så Martin og jeg ændrede lidt på forløbet af nattens hændelser. Næste morgen fandt Michael os i sengen, men han tog det heldigvis med et smil.

I dag er jeg gift med ham, Michael altså, og vi har både hus og børn - og hans kammerat kommer tit forbi. Vi kan stadig grine af den famøse fejltagelse. Det eneste, jeg gerne ville vide, er, om Martin sov, eller om han bare lod som om, da jeg gav ham et blowjob. Men det finder jeg nok aldrig ud af ...

Bragt første gang i Woman nr. 127