Pinligt: Sex on the beach

Lun sommernat, sandstrand og lidenskabelig sex. Ja, det lyder som et frækt minde fra en sommerferie, men der er snarere tale om et mareridt

14. juli 2015 af Pernille Mühlbach

Mine veninder og jeg var på vores livs eventyr down under i Australien. Helt fantastisk! En dag mødte vi en flok gutter fra Danmark, hvilket var et sjældent syn på de egne.

Snakken gik, og det var rigtig hyggeligt, så da vi skiltes, havde vi allerede en aftale om at mødes med dem aftenen efter til en is. Isen blev dog hurtigt til en iskold strawberry daiquiri. Og den blev hurtigt til flere. Ud på aftenen var vi tre damer reduceret til en – mig! De to andre tog hjem, da den ene måtte holde den andens hår.

Prinsesse uden pas

Men det skulle ikke stoppe mig! Videre og vildere – af sted med mig. Jeg fulgtes med mændene over til et disko fuld af festenergi. Den fes dog lidt ud, da udsmideren nægtede at lukke mig ind, fordi jeg havde glemt mit pas – det lå selvfølgelig i min venindes rygsæk.

Som den gentleman, den ene af danskerne var, fulgte han mig tilbage til vores hostel. Eller det vil sige: Så langt kom vi ikke. Stemningen forandrede sig nemlig markant, da vi blev alene. Det var tydeligt at mærke, hvad han havde lyst til, og jeg var let at overtale.

Efter en halv times gåtur udvekslede vi det første dybe tungekys. Vi var nået ned til stranden, og stjernehimlen stod klar. Helt perfekt location for et romantisk øjeblik.

Læs også: Pinligt: Det sagde jeg bare ikke

Jeg ved ikke, om det var Syden, stranden, alkoholen eller stjernerne, men det gik pludselig mere end almindeligt vildt for sig. Inden jeg egentlig nåede at fatte det, var vi begge splitterravende nøgne og godt i gang i klitterne.

I kan nok godt selv regne resten ud. Det var en fantastisk sexoplevelse, så vi helt glemte tid og sted.

Men måske var vi FOR opslugte ... For da vi en times tid senere ville klæde os på, lå tøjet ikke længere på stranden – det var simpelthen væk!

Nu vil I nok undre jer over, hvordan i alverden det kunne ske. Jeg aner det ikke! Når jeg siger, at alt blev hugget, mener jeg ikke bare penge og mobiltelefoner, men virkelig alt! Bh’en var væk, trusserne væk, mine praktiske rejsesandaler var væk – og værst af alt: Min spritnye sommerkjole var long gone!

 

Læs også: Pinligt: Øh... Hej chef?!

 

Dårlig B-film

Så stod jeg dér: Midt på en strand i Australien uden en trævl på krop pen med en mand, jeg dårligt nok kendte. Heldigvis kunne vi grine ad situationen.

Det hele mindede til forveksling om en elendig B-film – eller måske en lavbudgetpornofilm ... Det var under alle omstændigheder for dumt til at være sandt!

 

Der var ikke andet at gøre end at fortsætte ned ad stranden og håbe på at møde nogen, der kunne hjælpe os. I mellemtiden var alkoholen så småt forduftet, og det føltes ærlig talt lettere akavet at rende rundt der sammen med min scoring – i bar røv og babser. Jeg ville have givet et firecifret beløb for at kunne krybe i mit undertøj! Men ak, det var kommet i forkerte hænder.

Endelig mødte vi et par, der selv var godt wasted – især manden var ikke ved sine sansers fulde fem. Havde han været det, var jeg muligvis død af pinlighed lige på stedet!

Nå, men manden var så flink at donere mig sin T-shirt, som var lang nok til at dække numsen. Så var der kun min lover tilbage, som var ganske bar. Men der gik ikke længe, før vi mødte en ældre herre, der syntes, det var så synd, at han forærede ham sine slidte cowboyshorts. De var alt for store, men det betød selvfølgelig mindre på det tidspunkt. Min scoring gav i hvert fald et lettelsens suk fra sig.

Vi kom godt hjem efter at have fået fat i politiet, som gav os et lift. Sjældent har jeg set en fuldt uniformeret betjent grine så meget!

Med tiden har jeg selv lært at se det komiske i min oplevelse. Cocktailen sex on the beach har i hvert fald fået en lidt anden betydning siden da ...

 

Bragt første gang i Woman nr. 118.