© iStock

Pinligt: Sexlegetøj på afveje

Sexlegetøj er sjovt - når du er alene! Men ikke, når det dukker op i selskab med for eksempel bedstemødre og svigerforældre...

18. april 2015 af Cordelia Weber

Tyggelegetøj foran svigermor
“Jeg havde længe presset på, for at min nye kæreste skulle invitere sine forældre hjem til mig. Da de endelig kom på besøg, passede jeg min ven­indes hundehvalp. Bedst som vi sad med kaffe og hjemmebag, kom hunden ud med min lyserøde dildo i mun­den, smed den for fødderne af svigermor og begyndte at gnave i den. Svigerforældrene forsøgte at ignorere den, mens jeg desperat forsøgte at flå dildoen fra hunden, hvilket resulte­rede i, at jeg blev trukket rundt i lejligheden efter en lyserød plastikpik!”
Carina, 34 år

Sexlegetøj på skadestuen
“Jeg havde netop fået et sæt kærlighedskugler. En aften havde jeg taget dem med i byen som en overraskelse til kæresten. Men da jeg satte dem op ude på toilettet, knækkede snoren. Fuck! Jeg prøvede at bøje mig i alle vinkler, men intet hjalp. Til sidst ringede jeg desperat til en veninde. Hun svarede medfølende, at jeg nok var nødt til at ringe til vagtlægen. Jeg fik en tur på skadestuen i stedet for en hot nat i sengen. Øv.”
Kristina, 25 år

LÆS OGSÅ Pinligt: Fra sexet til kikset

Ja, mor, det er min, øh...
“Min mor skulle hjælpe mig med at flytte, og hun tog sig af stuen, mens jeg ordnede køkkenet.
Min dildo lå inde bag nogle bøger, men det havde jeg lykkeligt glemt, indtil mor spurgte: ‘Hvad er det her?’, mens hun viftede med den pink sag. Jeg var ikke hurtig nok til at finde på en undskyldning a la: ‘Jeg har aldrig set den før’, så jeg måtte gå til bekendelse. Hun så lidt chokeret ud, men forsøgte at lade som ingenting, mens hun lagde den i kassen. Akavet mor-datter-situation!”
Anna, 27 år

Naller væk, lillebro
“Da jeg var 15 år, havde jeg læst i et blad, at man kunne bruge en elektrisk tandbørste til at onanere med. Det ville jeg prøve, og jeg fandt én bagerst i skabet, som jeg omhyggeligt skoldede både før og efter. En dag, da jeg kom hjem fra skole, havde min lillebror på fem år fundet tandbørsten frem og sad og legede med den. Jeg kastede mig ned på gulvet og rev den fra ham, mens jeg brølede: ‘NEJ!’, hvorefter han brød i et forskrækket hyl. Min mor så irriteret på mig og sagde: Helt ærligt, Louise, hvor er du streng!”
Louise, 25 år

LÆS OGSÅ Pinligt: Sex med den forkerte mand

En rigtig overraskelse
“Jeg boede hjemme og havde længe villet have en vibrator, men jeg var for genert til at købe den i en butik. Jeg mente derfor, at onlineshopping var den perfekte løsning. NOT! Et par dage efter bestillingen fandt jeg pakken på min seng - åben! Min mor kom ind og fremstammede fortvivlet, at hun troede, den var fra bogklubben. Hun havde glædet sig så meget til den roman, at hun bare havde flået pakken op.”
Lisa, 28 år

LÆS OGSÅ Pinligt: Nøgen surprise

Som familie vi dele
“Min eks og jeg gik fra hinanden, kort før jeg skulle ud at rejse, så jeg kunne ikke selv tømme lejligheden. Til alt held sprang mine forældre til. Da jeg kom hjem, gik det op for mig, at jeg havde glemt mine to dildoer i natbordet. Den ene lå indpakket i en avis i en kasse. Men hvor var den anden? Mine forældre har aldrig sagt noget, og jeg har ikke turdet spørge. Men jeg kan ikke lade være med at frygte, at den er - GYS - endt i deres dobbeltseng.”
Maiken, 29 år

One-night-strap-on
“Jeg er taget med en sød fyr hjem fra byen. Vi ligger i hans seng, stemningen er god, og jeg er virkelig tændt. Pludselig siger han, at han har en overraskelse, og hiver noget frem, han har liggende bag sengen. ‘Tadah’, siger han glad. I hans hånd hænger en stor sort strap on-dildo. Jeg tror først, det er for sjov, men han er helt alvorlig, da han spørger, om jeg ikke har lyst til at spænde den på og tage ham bagfra? Fuldstændig rædselsslagen flygter jeg ud af lejligheden. Hvem spørger én, de lige har mødt, om det?!?”
Ida, 25 år

LÆS OGSÅ Pinligt: Penishævneren 

Jaloux på en vibrator
“Min kæreste skulle ud at sejle i tre måneder, så han forærede mig en vibrator, så jeg ikke skulle kede mig. Jeg brugte den flittigt - måske lidt for flittigt. For da han kom hjem, havde jeg svært ved at få orgasme under sex. Så jeg sneg min nye bedste ven med i seng og tænkte, at han måske ville synes, det var frækt. Men nej. Da han opdagede, hvad jeg havde gang i, spurgte han vantro, om den virkelig var bedre end ham? Og så var han tavs og tøsefornærmet i tre dage. Derefter blev den i skuffen.”
Anne, 27 år

Dildo under kaffebordet
“Min elskelige farmor på 79 år sad i min stue og drak kaffe, da jeg til min skræk kom til at kigge på hylden under sofabordet. Der lå min dildo lige under farmors kaffekop. Shit! Efter et par timer tog hun af sted, og jeg nåede lige at ånde lettet op, da hun sagde: ‘Søde Mia, du skal ikke skamme dig over dit kvindelegetøj. Det er dejligt, at du har et afslappet forhold til din seksualitet’.”
Mia, 26 år

Bragt første gang i Woman nr. 169